מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה חיובית כנשא לאקסנילימה30/11/2014
היי
אתמול נודע לי כי לאקס שלי יש דלקת ריאות חריפה בשתי הריאות
בבדיקות שנעשו לו הוכח כי הוא נשא hiv
בשנתיים שיצאנו מעולם לא שכבנו עם קונדום והוא מעולם לא גמר בפנים
מעולם לא נגעתי בשופכה בצורה כזו או אחרת אך המין שלנו היה מגוון וכלל גם מין אנאלי ואוראלי .
בחצי השנה האחרונה שכבנו רק פעמיים בהפרש של שלושה חודשים נפרדנו בספטמבר
זוגתו החדשה נבדקה מיידית ונמצאה נקייה.
האם עליי לחשוש..???
כי אני ממש ממש חוששת מהתוצאה
ברור שאבדק במיידי רק גרה בעיר קטנה ואני דמות ידועה בציבור כך שמעדיפה
לעשות זאת בעיר אחרת
האם ניתן לעשות בדיקה בכל מקום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה עד שהרופאים יענו
Bio01/12/2014שלום, בקשר לחברה שנבדקה ונמצאה שלילית- הסיכוי להדבק ב HIV, כמו בכל נגיף, הוא לא 100% אף פעם, גם בחדירה מלאה ללא קונדום,בדיוק כמו שאם נתנשק עם אדם חולה בשפעת לא נדבק ב100%, אלא קיים סיכוי לכך, שקשה לכמת אותו במספרים אבל יודעים להעריך אותו בכלליות. ככה שהעובדה שהיא נמצאה שלילית יכול להיות משויך למה שתיארתי, או לחילופין, היא קיימה יחסי מין מוגנים.
לכן אין ממש יכולת להסיק משהו מבדיקה של אדם אחר למרות.
את יכולה להבדק בוועד למלחמה באיידס באנונימיות מוחלטת בבדיקה מהירה של ELISA
ולקבל תשובה באותו הזמן- תקלידי בגוגל ותוכלי למצוא בקלות...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאקס נמצא hiv positive
נילימה02/12/2014האם העובדה כי הוא חולה בדלקת ריאות חריפה מעידה כי המחלה כבר פרצה
והוא למעשה כבר חולה איידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ריאות חריפה
Bio02/12/2014בהנחה ונגרמה מהדיכוי החיסוני ולא מגורם אחר
היא כבר סימן שהעומס הנגיפי גבוהה מאד ותאי Th נמוכים מידי,
זה באזור הגבול, והוא ככל הנראה כבר מקבל טיפול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי
נילימה02/12/2014הוא עוד לא התחיל לקבל טיפול
מקבל המון אנטיביוטיקה כרגע 6000 מג
בשבוע הקרוב אמור להתחיל לקבל טיפול תרופתי.
אבל זה כבר מאוחר מידי או שניתן לאושש את המערכת החיסונית
או שהזה כבר איידס ומכאן הכל זה מחלות כאלה ואחרות כתוצאה מהכשל דל מערכת החיסון ?
והכיצד עד כה לא היו סימנים לכשל מע׳ החיסון ? זה תמיד כך ?
והאם יש הבדל בין לשכב עם נשא לחולה איידס ברמת ההידבקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה מוערכת ביותר
נילימה03/12/2014תודה רבה מעריכה זאת מאוד
אין לי עם מי לדבר בנושא או לשאול
דואגת למדיי , כרגע בעיקר לו..
מקווה שהבדיקה שלי תהייה נקייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שמצאתי - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014כל הץתשובות שנתנו היו נכונות. רק אוסיף שמי שחולה באיידס הוא במצב מדביק יותר אבל לאחר טיפול וירידת העומס הנגיפי הוא מדביק פחות וכן הוא יכול להשתקם לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)