תעזרו לי !!!! לד"ר לורבר או בנטואיץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי !!!! לד"ר לורבר או בנטואיץ
    RSON
    01/12/2014

אני חייב שד"ר לורבר תדגיש לי ותרגיע אותי שמדובר אך ורק במצב של כמות של דם בפה או משהו כזה ושלא נדבקים מאפטה שלא יוצא ממנה דם או מפטריה בלי דם ..וגם שתדגיש באיזה מקרה יש סכנת הדבקות כמו שהיא אמרה בנשיקה .. קראתי שפרופ' בנטואיץ' כתב שרק ואך ורק מכמות גדולה של דם בפה יש סיכוי להדבקה. כלומר הוא כתב "אין שום סיכוי ! אלא בלבד מכמות גדולה של דם " אז אני משתגע לא יודע מה לחשוב כי ד"ר לורבר לא כתבה שאין שום סיכוי אלא אמרה סיכוי נמוך מאוד,תיאורתית תיתכן הדבקה אפטות או פטריות .

היה לי מקרה של נשיקה צרפתית וקראתי פה בפורום מה שד"ר לורבר כתבה וממש נלחצתי למוות. פעם אחת כתוב שסכנת הדבקה נמוכה מאוד אבל תיאורתית תיתכן הדבקה,פעם אחת שנשיקה לא מדביקה,פעם אחת סיכוי אפסי ולא קיים,פעם אחת אם יש אפטה בפה.. ואצל ד"ר לורבר כל פעם משהו אחר,אפסי,נמוכה מאוד,אפטות..

(סכנת הדבקה נמוכה מאד
    אבל תיאוריית תיתכן הדבקה

סיכון שואף לאפס, אלא אם יש פצעים, אפות, פטריה וכו בפה של אחד הפרטנרים

הסיכוי להדבקה בנשיקה זניח, אפסי ולמעשה לא קיים.

נשיקה לא מדביקה בנגיף ה HIV

הסבירות להדבקה מנשיקה אפסית!!!

עקרונית אין נגיף ברוק !!!
    אם יש פצעים ודימום רצוי לא להתנשק..... בכל מקרה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה שבסוגריים זה מה שד"ר לורבר כתבה

RSON
    01/12/2014

מה שבסוגריים זה כל התגובות שד"ר לורבר כתבה על נשיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי !!!! לד"ר לורבר או בנטואיץ - תגובה

פרופ` צבי בנטואיץ`
    11/12/2014

אין הדבקה דרך הפה.רק בבליעה של חומר מזוהם יש סיכוי כלשהו וגם זה מאוד קטן.
    אי אפשר לתת תשובות מוחלטות יותר ואם זה לא מספק אותך אז קרוב לודאי שאתה זקוק לטיפול נפשי.
    למשל לחצות מעבר חצייה בכביש גם כן כרוך בסיכון כלשהו ואנשים לא מצפסיקים לחצות את הכביש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו