מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי !!!! לד"ר לורבר או בנטואיץRSON01/12/2014
אני חייב שד"ר לורבר תדגיש לי ותרגיע אותי שמדובר אך ורק במצב של כמות של דם בפה או משהו כזה ושלא נדבקים מאפטה שלא יוצא ממנה דם או מפטריה בלי דם ..וגם שתדגיש באיזה מקרה יש סכנת הדבקות כמו שהיא אמרה בנשיקה .. קראתי שפרופ' בנטואיץ' כתב שרק ואך ורק מכמות גדולה של דם בפה יש סיכוי להדבקה. כלומר הוא כתב "אין שום סיכוי ! אלא בלבד מכמות גדולה של דם " אז אני משתגע לא יודע מה לחשוב כי ד"ר לורבר לא כתבה שאין שום סיכוי אלא אמרה סיכוי נמוך מאוד,תיאורתית תיתכן הדבקה אפטות או פטריות .
היה לי מקרה של נשיקה צרפתית וקראתי פה בפורום מה שד"ר לורבר כתבה וממש נלחצתי למוות. פעם אחת כתוב שסכנת הדבקה נמוכה מאוד אבל תיאורתית תיתכן הדבקה,פעם אחת שנשיקה לא מדביקה,פעם אחת סיכוי אפסי ולא קיים,פעם אחת אם יש אפטה בפה.. ואצל ד"ר לורבר כל פעם משהו אחר,אפסי,נמוכה מאוד,אפטות..
(סכנת הדבקה נמוכה מאד
אבל תיאוריית תיתכן הדבקה
סיכון שואף לאפס, אלא אם יש פצעים, אפות, פטריה וכו בפה של אחד הפרטנרים
הסיכוי להדבקה בנשיקה זניח, אפסי ולמעשה לא קיים.
נשיקה לא מדביקה בנגיף ה HIV
הסבירות להדבקה מנשיקה אפסית!!!
עקרונית אין נגיף ברוק !!!
אם יש פצעים ודימום רצוי לא להתנשק..... בכל מקרה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שבסוגריים זה מה שד"ר לורבר כתבה
RSON01/12/2014מה שבסוגריים זה כל התגובות שד"ר לורבר כתבה על נשיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי !!!! לד"ר לורבר או בנטואיץ - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014אין הדבקה דרך הפה.רק בבליעה של חומר מזוהם יש סיכוי כלשהו וגם זה מאוד קטן.
אי אפשר לתת תשובות מוחלטות יותר ואם זה לא מספק אותך אז קרוב לודאי שאתה זקוק לטיפול נפשי.
למשל לחצות מעבר חצייה בכביש גם כן כרוך בסיכון כלשהו ואנשים לא מצפסיקים לחצות את הכביש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)