מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיפה לנגיףאיתן03/12/2014
הי.
היום במהלך קיום אקט מיני בטעות גמרו לי בעין. הפרטנר שלי עשה בדיקת איידס לפני חודשיים ויצא שלילי.היום הוא עשה בדיקה נוספת מהירה ועבר עוד בדיקה שאני לא זוכר את שמה שאמורה לבדוק תנודות או שינויים במערכת החיסונית. בשניהם הוא יצא שלילי. האם עליי ללכת למיון לקבל כדורים מונעים? האם יש סיכוי, אפילו הקטן שבקלים שאקבל מזה hiv? תודה. איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך מה לחשוש
גל03/12/2014לא תקבל כדורים מונעים כי אין ממש בחשש שלך. יש סיכוי שנדבקת באקט אחר? אם כן אתה יכול לקחת כדורים. מה גם ששכבת עם מישהו שהוא שלילי (לא אמרת אם שכבתם ללא קונדום... ועדיין - הוא שלילי).
אם אתה נוהג לקיים יחסי מין לא מוגנים וקיימת כאלו נוספים אתה רשאי לקבל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לנגיף - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`11/12/2014לא אין סיכוי ואין צורך לקחת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)