מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים להדבקה ראשונית ב-hivחושש מאוד26/12/2014
4 שבועות בדיוק אחרי מגע לא מוגן
כאבי ראש חזקים,צמרמורות, בחילה, עייפות וחולשה שעברו לאחר יומיים
כמו כן הופיעה פריחה קלה בצוואר למשך שבועיים בערך שעברה לא ידוע לי אם הפריחה היא כתוצאה מהמגע או שאני מקשר מהחשש, זה יותר אודם מגרד בצוואר בצורה של פסים ארוכים ואדומים, עם קשקשת עדינה בצד אחד של הצוואר צד שמאל , שיושבים בדיוק על קפלים בצוואר (עונד שרשרת)
האם ישנה אפשרות שאלה הם תסמינים להדבקה ב-hiv האודם/הפריחה מאוד מלחיצה אותי באיזו פריחה מדובר ובאיזה אזור , אשמח לתשובתכם הכנה והאובייקטיבית בנוגע לתסמינים בפרט לפריחה ברור לי לגמרי שאני צריך להיבדק
תודה לכם על מלאכת הקודש המסורה שהנכם עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין לא מוגן
דני27/12/2014האם המין לא מוגם היה עם גבר/אישה?
האם היית הצד הפסיבי/אקטיבי?
אני לא רופא, אך סימנים אלו ייתכנו כהדבקה ל-HIV, הפריחה שמתארים היא נקודות אדומות , האם היה לך חום?
אחרי 4 שבועות התוצאה יוצאת חיובית בד"כ אם נידבקת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמינים של הדבקה
ירון29/12/2014לצערי אני הייתי גם במצב הזה של בלוטות נפוחות פריחה וכאבי ראש וגם עצמות.
אצלי זה היה וירלי מורכב שנמשך זמן רב.
אם אתה רוצה פתרון מיידי זה לא במסגרת רפואה קונבציונלית אלא תכשיר מדהים עלי אדמות שנקרא אקטימור.
תחפש בגוגל - אקטימור - מחלת הנשיקה
אתה תגיע לאתר של המטפל יש שם כמה שאני זוכר גם סרטון של פריחה .
אקטימור , תרופת פלא צמחית שמחסלת וירוסים שיש לקחת אותה 4 ימים ולא נשאר זכר לכל הסתמינים האלה.
בשביל מה לך לחיות במתח ולסבול - זה מה שהציל אותי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה בהמשך לתסמינים להדבקה ראשונית
גיא29/12/2014הפריחה הייתה מקומית בצוואר מדובר בכארבע חמש פסים אדומים בצד אחד של הצוואר צד שמאל הממוקמים בקפלי הצוואר ובסמוך להם מלווה בגרד וקצת זיעה ,הפריחה חלפה אך לעיתים מגרד שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)