תסמינים להדבקה ראשונית ב-hiv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים להדבקה ראשונית ב-hiv
    חושש מאוד
    26/12/2014

4 שבועות בדיוק אחרי מגע לא מוגן
    כאבי ראש חזקים,צמרמורות, בחילה, עייפות וחולשה שעברו לאחר יומיים
    כמו כן הופיעה פריחה קלה בצוואר למשך שבועיים בערך שעברה לא ידוע לי אם הפריחה היא כתוצאה מהמגע או שאני מקשר מהחשש, זה יותר אודם מגרד בצוואר בצורה של פסים ארוכים ואדומים, עם קשקשת עדינה בצד אחד של הצוואר צד שמאל , שיושבים בדיוק על קפלים בצוואר (עונד שרשרת)
    האם ישנה אפשרות שאלה הם תסמינים להדבקה ב-hiv האודם/הפריחה מאוד מלחיצה אותי באיזו פריחה מדובר ובאיזה אזור , אשמח לתשובתכם הכנה והאובייקטיבית בנוגע לתסמינים בפרט לפריחה ברור לי לגמרי שאני צריך להיבדק
    תודה לכם על מלאכת הקודש המסורה שהנכם עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מין לא מוגן

דני
    27/12/2014

האם המין לא מוגם היה עם גבר/אישה?
    האם היית הצד הפסיבי/אקטיבי?
    אני לא רופא, אך סימנים אלו ייתכנו כהדבקה ל-HIV, הפריחה שמתארים היא נקודות אדומות , האם היה לך חום?
    אחרי 4 שבועות התוצאה יוצאת חיובית בד"כ אם נידבקת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמינים של הדבקה

ירון
    29/12/2014

לצערי אני הייתי גם במצב הזה של בלוטות נפוחות פריחה וכאבי ראש וגם עצמות.
    אצלי זה היה וירלי מורכב שנמשך זמן רב.

אם אתה רוצה פתרון מיידי זה לא במסגרת רפואה קונבציונלית אלא תכשיר מדהים עלי אדמות שנקרא אקטימור.

תחפש בגוגל - אקטימור - מחלת הנשיקה
    אתה תגיע לאתר של המטפל יש שם כמה שאני זוכר גם סרטון של פריחה .

אקטימור , תרופת פלא צמחית שמחסלת וירוסים שיש לקחת אותה 4 ימים ולא נשאר זכר לכל הסתמינים האלה.

בשביל מה לך לחיות במתח ולסבול - זה מה שהציל אותי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה בהמשך לתסמינים להדבקה ראשונית

גיא
    29/12/2014

הפריחה הייתה מקומית בצוואר מדובר בכארבע חמש פסים אדומים בצד אחד של הצוואר צד שמאל הממוקמים בקפלי הצוואר ובסמוך להם מלווה בגרד וקצת זיעה ,הפריחה חלפה אך לעיתים מגרד שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו