שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    זקוקה להרגעה
    01/02/2015

לפני כחודש וחצי הייתי בסיטואציה עם גבר ובה ירדתי לו לזמן ממש מועט (משהו כמו חצי דקה)
    יש לציין שהוא לא גמר, אבל ייתכן שהיה מגע עם הנוזל של לפני (השקוף) לא בלעתי כלום.
    יום למחרת הרגשתי קצת לא טוב הנחתי שזאת התקררות חורף רגילה,אשר חלפה כעבור שבוע בערך מאז אני מרגישה כרגיל.
    השאלה שלי מגיעה עכשיו כיוון שפתאום חשבתי על הסיטואציה הזאת ונלחצתי וחשבתי האם ישנו סיכוי להדבקות?
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    05/02/2015

תיאורטית ובסיכוי נמוך אפשר להידבק גם מסקס אוראלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

הבהרה
    05/02/2015

השאלה אם באותה סיטואציה שכתבתי יש סיכוי,
    אם אין בליעה של שום דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכון קטן ככל שכמות הזרע מועטה

Bio
    11/02/2015

(אני מתנדב לא רופא) אבל הרעיון הוא שבגלל שהרוק מהווה סביבה מימית התאים שנושאים את הנגיף מתפוצצים כתוצאה מכניסה של המים לתאים (פלזמוליזה) והווירוסים לא יכולים להדביק ככה.
    אם אין בליעה הסיכוי יורד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו