מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נא לתת לי חוות דעת שלכם תודההסיו19/02/2015
קיימתי יחסי מין כמה פעמים ללא קונדום ובשאר הפעמים עם קונדום
עם כמה בחורים כמובן לא אורגיה
עם בחור אחד שכבתי עם קונדום וירד לי מלא מלא מלא דם הלכתי לבדיקת פאפ יצאה לא ברורה כי הייתה דלקת
הבנתי שאחד התסמינים של איידס זהו ירידת דם לאחר יחסי מין
בנוסף הופיעה לי פריחה בבטן התחתונה הלכתי לרופא נתן לי משחה אמר לי שאין לי מה לדאוג כי זה לא אלרגי או משהו כזה ועבר לאחר שבוע
יש לי כאבי גרון שאני משתעלת ממש כואב לי בריאות אני ממש מרגישה אותם
חשוב לציין שהבחור האחרון ששכבתי איתו היה עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לתת לי חוות דעת שלכם תודהה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/03/2015ראשית דימום לאחר יחסי מין איננו תסמין של הדבקה באיידס
יש עוד מחלות מין מדבקות וחלקן, כמו סיפיליס, יכולות להתבטא בפריחה
לכי לרופא המשפחה ותעשי את כל הבדיקות כולל HIV ומומלץ לקיים יחסי מין עם קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)