עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    נועה
    01/03/2015

קיימתי חיכוך איברים ללא אמצעי מניעה בזמן מחזור והיה דם והגבר שיפשף את איבר מינו במיני ובפי הטבעת ללא חדירה וללא מין אוראלי אבל היה בפתח הנרתיק ולא חדר אם גמר בפתח הנרתיק והזרע או הנוזל המקדים זלגו מבחוץ לתוך הנרתיק או על פי הטבעת תתכן הדבקה באיידס?
    ואם החדיר לי אצבע והיה בה מהזרע שלו יתכן הדבקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    01/03/2015

אין כל סכנת הדבקה על פי התיאור המפורט שנתת
    האם את נבדקת ??? חשוב שתיבדקי ותדעי את סטטוס HIV שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה לד"ר

נועה
    01/03/2015

אני לא מכירה את הבחור והמגע היה לפני 24 הוא חזר מחו'ל ומקיים יחסי מין ללא קונדום.לאחר שלושה ימים הופיעו לי סימפטומים: בלוטות לימפה מוגדלות בצוואר דלקת שקדים עם מוגלה צמרמורות קשות וגירודים בגוף שגורמים לאדמומיות פריחה שמגרדת ונעלמת,הייתי אצל רופא א.א.ג ששלל סטרפטקקוס,ובבדיקת ebv התוצאה היתה EBNA IgG (POS)
    EBV Past infection
    לאחר מכן נוספו תופעות של בלוטות לימפה מוגדלות במפשעות וכואבות הפרשות נרתיקיות צהובות,גרד,כאבים,בפות כאבים בפי הטבעת וגרד.
    הלכתי לשלול מחלות מין אצל רופא פרטי.טרם הגיעו תשובות.
    אני סובלת מאוד נוספו על כך כאבי בטן והפריחה ממשיכה.

אני יודעת שצריך להבדק 7 שבועות אחרי המגע(מחכה וכמובן שאבדק)

האם ע'פ התסמינים הנ'ל מראה שנדבקתי בhiv או ע'פ התיאור שנתתי לך אין סיכוי?אני בלחץ מטורף ואם הד'ר אומר שאין סיכוי להדבקה מדוע אומר ללכת להבדק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדר

נועה
    01/03/2015

24 יום היה המגע*
    ואם לא יתכן הדבקה בתיאור שנתתי לך מדוע? אם היה זרע מחזור ונוזלי הפרשות שלי אז איך כן ניתנת הדבקה שאדע להבא להזהר תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו