מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בשתייה , דימום אףמאיה06/03/2015
שלום , בני בן ה5 שתה מכוסית קטנה מיץ ענבים , מפה לפה , לאחר ילד שדימם מהאף! אין לי מושג איזו כמות דם הועברה. אני רק יודעת שזו הייתה כוסית קטנה , ושהם שתו אחד אחרי השני , ולילד ששתה ראשון ירד דם באף . אני יודעת שהנגיף לא עובר בשתייה , אבל אם היה שם דם בכמות כזאת שיכולה להדביק ? מה עליי לעשות ???? אם זה לא מדבק אשמח לפירוט - האם הנגיף שורד במגע עם מיץ ? האם כדי להידבק בסיטואציה זו צריך שיהיה לבני פצע פתוח ? , ואם זה לא מדבק , למה במין אוראלי ניתן להידבק?????? ושאלה אחרונה - חלילה ויש סיכוי להידבקות - מהו חלון הזמן שיש לחכות במקרה של ילדים? אותו הדבר כמו עם מבוגר ? אלייזה תוך חודשיים? או חצי שנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה?
מאיה11/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעני לי
מאיה13/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבינתיים
Bio13/03/2015(אני רק מתנדב ולא רופא)
אי אפשר להדבק בדרך שציינת כי הנגיף לא יכול לשרוד במים או שתיה.
התאים שמכילים אותו מתפוצצים והוא לא יכול להתרבות ולהקשר.
במין אוראלי הסכנה היא לצד שנותן ולא המקבל, בגלל שבמין אוראלי יש כמות מרוכזת של נוזל זרע מדבק ללא תמיסה מימית, מה שיכול בסיכוי נמוך (כנראה מאד) להביא להדבקה.
ישנם חילוקי דעות לגבי זה, מאחר שקשה לכמת סיכוי כזה.
הצד המקבל את המין האוראלי לא חשוף לסיכון כי המגע הוא רק בין הרוק לבין הרקמה של איבר המין. לא ידוע לי כל מקרה של מישהו שנדבק במצב כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תגובה ? התייחסות ?
מאיה31/03/2015תודה למתנדב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)