מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שונאת שונאתשונאת07/03/2015
אני שונאת אלוהים ..........כמה שאני שונאת אותו ....שיילך לעזעזאל .כמה רוע ...........אני שונאת אני שונאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה?????
גיא07/03/2015????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת HIV
דני08/03/2015דר' לוברר שלום רב,
לאחר חשיפה וודאית ל-HIV, קיבלתי טיפול מונע, לאחר 3 שבועות היו המון תסמיני הדבקה:חולשה, חוסר תיאבון, פצעים בפה+כיב, בלוטות לימפה צוואריות, פריחה בצורות שונות:עקיצות יתוש, נקודות אדומות ועוד...כאבי בטן,
חודשיים לאחר חשיפה ועד היום כפות רגליי "שורפות", זרמים(נוירולוג הפנה אותי לביופסייה של העור בשאלה של הסיבים הדקים, התגלה נירופטיה, שיכולה לפי דבריו להיגרם ממחלה דלקתית, ביניהם איידס, בה מערכת החיסון תוקפת את מערכת העצבים) כמוכן הופיעו בלוטות לימפה בבתי שחי(התגלה ב-US) וכפות רגליים וידיים אדומות,
ניבדקתי ל-HIV מס' פעמים, כאשר פעם אחרונה 9 וחצי חודשים לאחר חשיפה-שלילי.
האם ייתכן שמערכת החיסון שלי עדיין לא פיתחה נוגדנים לאחר 9 חודשים? האם עליי לעשות בדיקת PCR לנגיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)