שונאת שונאת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שונאת שונאת
    שונאת
    07/03/2015

אני שונאת אלוהים ..........כמה שאני שונאת אותו ....שיילך לעזעזאל .כמה רוע ...........אני שונאת אני שונאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שונאת שונאת

הוספת תגובה

• מה קרה?????

גיא
    07/03/2015

????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת HIV

דני
    08/03/2015

דר' לוברר שלום רב,
    לאחר חשיפה וודאית ל-HIV, קיבלתי טיפול מונע, לאחר 3 שבועות היו המון תסמיני הדבקה:חולשה, חוסר תיאבון, פצעים בפה+כיב, בלוטות לימפה צוואריות, פריחה בצורות שונות:עקיצות יתוש, נקודות אדומות ועוד...כאבי בטן,
    חודשיים לאחר חשיפה ועד היום כפות רגליי "שורפות", זרמים(נוירולוג הפנה אותי לביופסייה של העור בשאלה של הסיבים הדקים, התגלה נירופטיה, שיכולה לפי דבריו להיגרם ממחלה דלקתית, ביניהם איידס, בה מערכת החיסון תוקפת את מערכת העצבים) כמוכן הופיעו בלוטות לימפה בבתי שחי(התגלה ב-US) וכפות רגליים וידיים אדומות,
    ניבדקתי ל-HIV מס' פעמים, כאשר פעם אחרונה 9 וחצי חודשים לאחר חשיפה-שלילי.
    האם ייתכן שמערכת החיסון שלי עדיין לא פיתחה נוגדנים לאחר 9 חודשים? האם עליי לעשות בדיקת PCR לנגיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו