מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיכל28/04/2008
במשך שנה קיימתי עם חבר שלי יחסים מבלי לבדוק אם הוא נקי מהנגיף..(ולמיטב הבנתי היה לו עבר עשיר)
ויום אחד היה לנו יום התרמת דם בבסיס והחלטתי לתרום כי אמרו שאם יש לי איידס אז בבדיקה זה יתגלה ואז הם יגידו לי.
האם באמת אפשר לסמוך על כך שהם יודיעו במצב שיגלו את הנגיף בדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורק שכחתי להגיד שעברה כבר חצי שנה..
מיכל28/04/2008..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
מיכל29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת דם ואיידס.
ד''ר ננסי אגמון לוין01/05/2008כל בדיקות הדם נבדקות לאיידס, וכל בדיקה חיובית מחייבת לזמן את התורם לבדיקה חוזרת ובירור.
ולכן אני מניחה שלגבי אותו היום בו נבדקת - כאמור לפני חצי שנה - הבדיקה השלילית היתה שלילית.
אבל !!! - הבדיקה נותנת תשובה אמינה למספר שבועות טרם ביצועה, ומי אמר שלא נדבקת מאז - במידה וכאמור בן זוגך חיובי.
אך בן הזוג שלך "מתפרפר" או אפילו "התפרפר" בעבר שיערב לו - אבל את יקירתי - דרשי קונדום!!!! זה יגן עליך מאיידס וממחלות נוספות.
בלי קונדום = שניכם נבדקתם, קיבלתם ייעוץ, ושניכם נאמנים אחד לשני!!!!!!! אחרת רק עם קונדום!!
ובסוף בסוף,
אני בטח אפתיע אותך מאוד, אם אני אגלה לך שתמיד יכולים להיות פספוסי........
אז אם את חוששת - אנא פני לאחד המרכזים לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת רק עוד דבר..
מיכל02/05/2008אם עוברות שנתיים ואין שום סימנים לנגיף זה אומר שאין לי אותו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנתיים והדבקה באיידס
ד''ר ננסי אגמון לוין03/05/2008השאלה שלך בעייתית -
התשובה לצערי היא - לא!!! - נשאי הנגיף יכולים להיות "בריאים" לגמרי בהרגשתם עד 5-7 שנים ולפעמים אפילו 12 שנים ויותר, כך ש"אין סימנים" לא אומר שאין מחלה.
החלק השני במקרה שלך - נדמה לי שאת באופן אישי יכולה להיות רגועה על פי הנתונים שמסרת לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנתיים והדבקה באיידס
ד''ר ננסי אגמון לוין03/05/2008השאלה שלך בעייתית -
התשובה לצערי היא - לא!!! - נשאי הנגיף יכולים להיות "בריאים" לגמרי בהרגשתם עד 5-7 שנים ולפעמים אפילו 12 שנים ויותר, כך ש"אין סימנים" לא אומר שאין מחלה.
החלק השני במקרה שלך - נדמה לי שאת באופן אישי יכולה להיות רגועה על פי הנתונים שמסרת לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!! ואנשים תשמרו על עצמכם!!
מיכל04/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)