מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין לא מוגןדנה02/05/2015
אוף ... איזו טיפשה אני
מכירה אותו פחות משבועיים וקיימתי אתו יחסים לא מוגנים
הוא טוען שאין לו שום מחלה ושהיה רק עם 2 נשים לפניי
אני לא יודעת עד כמה הוא אמין
מה הסיכוי להדבק במחלת מין
אני יודעת שהטיפול המונע הוא קשה לא נעים ועם הרבה תופעות לוואי, אני גם יודעת שהוא לא ב 100% מונע הדבקה במידה והייתה
היחסים הלא מוגנים היו אתמול בערב
אני חיילת וזה סיפור להגיע למיון ביום שבת מבחינת התחייבות
והסיכון הוא קטן כי הוא אשכנזי ולא משתייך לקהילה הגאה
הוא גם גמר בחוץ.
מה לעשות ???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין לא מוגן
דני03/05/2015שלום לך,
אני לא רופא והתייחסותך אמורה להיות בהתאם..קצת להרגיע אותך..לא כל אדם מן השורה חולה/נשא של נגיף האיידס.
אמנם יש קבוצות סיכון שאליהן צריך לתת התייחסות.
זה שקיימת יחסי מין לא מוגנים אם אדם מן השורה אמנם לא מוריד לאפס את האפשרות אבל עדיין הסיכויים נמוכים מאוד.
אין צורך להיכנס ללחץ מיותר.
אם עדיין קיים בליבך חשש תעשי בדיקה כעבור פרק הזמן הדרוש,כארבע שבועות.
המשך יום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין לא מוגן - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/05/2015א. אין קשר להיותו אשכנזי
ב. אי אפשר לדעת כלום לגביו עד שהוא לא ייבדק
ג. הטיפול המונע כן מונע הדבקה במאה אחוז
ד. כדאי שיבצע בדיקה מהירה עוד היום - אם שלישי אין צורך שתפני לקבלת טיפול מונע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא רוצה להיבדק
רון03/05/2015הוא נפגע שאני חושדת בו.
אמרתי שהוא אשכנזי כיוון שקראתי שאחוז הנשאים בקרב יוצאי אפריקה/ אתיופים גבוה יותר
באתר של האגודה לאיידס כתוב שהטיפול מונע הדבקות ב 80% מהמקרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין לא מוגן - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/05/2015הסיכוי להדבקה במקרה שלך נמוך מאד - הגבר לא משתייך לשום קבוצת סיכון ויחסי מין חד פעמיים בין גבר כזה לאשה אינם אפילו בהנחיות לטיפול PEP
שמרי על עצמך להבא ותיבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)