חדש בעסק רק שבועיים לגילוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדש בעסק רק שבועיים לגילוי
    מצחיק
    16/05/2015

התפרץ חידק ואז באו עם הבשורה אני ממש לא בלחץ וגם לא הרופאים אומרים כרוני איך אפשר להגיד על מחלה של הומואים כושים אפריקנים שהמקור בקופים אני מה זה מתבעס רק מהסטיגמה
    טוב בקיצור 5 ימים הייתי בין חים למות הגעתי בספירת cd4 במקום 300 שזה כבר נשא נורמלי הגעתי ל1 הרופא אמר הצלנו לך את החיים בקיצור שוחררתי מבית החולים עם cd4 ספירה של 16 ואסור לי לבוא במגע עם אנשים חולים מצוננים אני הרחבתי את העיניין ובכלל לא בא במגע עם אף אחד
    איך זכיתי בזה אלא יסטור מה שכן חיפשתי לזיין ואי ואי אני גרוש פעם ריאשונה 10 שנים שלא הפסקתי לצאת לדיטים ומשם הדרך קצרה למיטה נהנתי? הגיע התלשלום אני לא חושב על זה מקווה להסתגל לזה לי יש איידס איזה מילה מפחידה אם הייתי רואה בעיתון של נשא הייתי מדפדף בפאניקה כאילו התמונה תדביק אותי
    טוב אני מקוה שcd4 יעלה ואוכל לצאת יש איזה מועדונים מפגשים וכדומה למוקצים שכמותנו
    אגב אני מציע לכל אחד להיבדק אם לי זה קרה זה עלול לקרוא לכל אחד אם אתה נשא סבבה אבל אם פתאום יתפרץ אצלך משהו זה חבל על הזמן
    טוב אז הגעתי למועדון המפוקפק הזה שבת שלום לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברוך הבא

מירי
    19/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדש בעסק רק שבועיים לגילוי - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    20/05/2015

מצטרפת להמלצה - שווה לכל אחד להיבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרן

דני
    20/05/2015

שלום לך..

מצער לשמוע שאם מהישוב לא מקבוצות הסיכון נדבק במחלה, משמע כמו שאתה אומר כל אחד עלול בפוטנציה להידבק.
    סתם מתוך סקרנות ואתה ממש לא חייב לענות איך והאם אתה יודע מתי נידבקת? ממי? נערה עובדת? סתם דייט תמים? מגע עם גבר?

בכל מקרה מאחל לך בריאות איתנה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו