מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקהאילן25/05/2015
שלום,
הייתי לאחרונה בחו"ל בכנס במסגרת העבודה ובטיפשותי השתוללתי בשלושה מקרים עם נערות ליווי - מכולן קיבלתי מין אורלי לא מוגן. אני יודע שהסיכוי להדבק ב- HIV בדרך זו קטן יחסית אך קיים.
עשיתי בדיקת קומבו 28 ימים אחרי המקרה האחרון (שלושת המקרים התרחשו בשלושה ימים) והבדיקה יצאה שלילית.
בשבוע שאחרי הבדיקה חטפתי חולשה, כאבי גרון ונזלת. ככל הנראה שפעת אבל לך תדע.
אני מתכוון להבדק (גם קומבו) בכל מקרה שוב בהמשך בשביל לדעת את הסטטוס שלי ובשביל השקט הנפשי, אבל בינתיים יש לי מספר שאלות:
1- כמה בטוחה בדיקת קומבו שלילית אחרי 28 ימים?
2- האם ידוע לכם על מקרים בהם היתה תוצאת קומבו שלילית אחרי 28 ימים וחיובית אחרי 7 שבועות?
3- האם צריך להבדק גם אחרי 12 שבועות?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' לורבר
אילן01/06/2015שלום,
תודה רבה על הזמן שאת משקיעה ועונה לכולנו.
אשמח מאוד אם תוכלי להשיב על שאלתי המקורית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר01/06/2015הבדיקה אחרי 28 ימים לא אמינה ולכן ההמלצה היום היא לחזור סופית על הבדיקה שלושה חדשים מהארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)