היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    חן
    01/06/2015

הייתי עם מישהו אתמול והתחכחנו בלי קונדום אני לא פעילה מינית עשיתי סקס פעם אחת בחיי ואני אפילו חושבת שעדיין אני בתולה כי לא דיממתי אחרי זה אם התחכחתי עם הבחור בלי קונדום וגם שהוא ניסה להחדיר לי את כל האצבע ממש כאב לי הוא חדר אליי לכמה שניות ואז פשוט העפתי אותו כי כאב לי מאוד לא היה נוזלים שלו רק אני הייתי קצת רטובה האם מה שעשינו זה מסוכן ? אציין שהוא חדר בערך חמש שניות ותא עם כל האיבר כי כאב לי והעפתי אותו ממני מקרה כזה קקה לי כמה פעמים האם זה מסוכן ?כי אם היו חודרים אליי הייתי מתה מכאבים לא?אני תמיד מתחכחת ללא קונדום בדגדגן האם זה מסוכן שהאיבר שלו היה עליו?וישר חושבת שזה חדירה בגלל ההנאה ואז שמנסים לחדור אני מתקפלת מכאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• תוספת

חן
    01/06/2015

בתגובה ל: חן - עידו
    ================================================
    כמה שעות לאחר המקרה דיממתי אני חושבת שזה מחזור כי החדירה הייתה לשנייה וחשתי בכאבים למטה יש סיכוי שזה כתוצאה מזה ?אם זה היה קרום הייתי רואה משהו אחר?והדימום היה חזק יום יומיים אחרי הוא ממש חלש והצבע לא ממש אדום מה זה יכול להיות?כי אני מרגישה במחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    01/06/2015

אין לך סיבה לדאגה , לא היתה חדירה
    מאידך ממליצה לך לעשות את זה עם קונגום בפעמים הבאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חן
    13/09/2015

אבל הייתה חדירה למספר שניות פשוט כאב לי והוא יצא ולא הרגשתי שכל האיבר בפנים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו