מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאיםמיטל30/04/2008
שלום, עברתי בדיקת דם רגילה בקופ"ח, ובדיוק אחת האחיות נכנסה לחדר שבו נבדקתי ודיברה עם האחות שעשתה לי בדיקת דם ודיברו על מישהו בהקשר ל-ו HIV ,קצת חששתי שמא הוא נבדק לפניי.
האם יש ממה לחשוש ? אני יודעת שכל בדיקה מתבצעת במבחנה חדשה והאחות משתמשת בכפפות חדשות והכל סטרילי.
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדבקים באיידס מבדיקה דם !
ד''ר ננסי אגמון לוין01/05/2008יקירתי,
גם אם כל החולים שנבדקו לפניך היו חולי איידס ואפילו אם האחות חולת איידס את עדין לא יכולה להדבק מהם - אלא אם תשתמשו במיטה בחדר חולים לשימושים אחרים.....
לא לדאוג!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אגמון
מיטל01/05/2008תודה רבה, הרגעת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אגמון לוין
מיטל04/05/2008תסבירי לי רק למה לא ניתן להידבק דרך בדיקת דם ? בגלל שלכל מטופל מזרק משלו והכל סטרילי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אגמון-שאלה נוספת בבקשה
מיטל04/05/2008תסבירי לי בבקשה - השאלה בשורה לפני. אני יודעת שאני לא צריכה לדאוג
אך ברגע שתפרטי לי ארגע יותר
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נדבקים מבדיקה דם
ד''ר ננסי אגמון לוין05/05/2008בכדי להדבק את צריכה לקבל דם ולא לתת דם. אם היו משתמשים במחטים משומשות ניתן היה להדבק מאדם שנבדק לפניך.
אבל בישראל אין שימוש במחטים רב פעמיות, ולכן בכל מחט משתמשים רק פעם אחת.
הסכנה היחידה בזמן לקיחת הדם היא לאח/ות רופא/ה אשר לוקחים את הדם, הם יכולים להדקר ולהדבק.
האדם שממנו לוקחים את הדם יכול רק להדביק ולא להדבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אגמון
מיטל06/05/2008תודה רבה, כבר חשבתי להיבדק בעוד חודשיים - הבנתי שזה מיותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אגמון
מיטל06/05/2008תשיבי לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה שאלה?
ד''ר ננסי אגמון לוין08/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר אגמון בבקשה
מיטל08/05/2008לא יודעת למה אני יותר מדי מתעמקת בזה, נכון שלא אצטרך בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסופית לחלוטין
ד''ר ננסי אגמון לוין11/05/2008מיטל יקירתי,
אם הסיכון היחיד שהיה לך להדבק באיידס היה בקופת חולים כאשר לקחו לך דם - את לא צריכה להבדק.
אם יש לך סיבות אחרות לחשוש מאיידס - למה שלא תבדקי,
זה כואב בדיוק שניה כשדוקרים
ותשובה שלילית זה ממש נעים
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ננסי אגמון
מיטל11/05/2008תודה רבה על הסבלנות והתגובה המהירה והמרגיעה, אני בהריון בשל זה החששות.
שבוע טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)