מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה בשירותיםש14/06/2015
לאחר עשיית צרכים בשירותים בעבודה,
הוצאתי נייר טאוולט ממתקן שליפה באמצעות יד ימין, ( מוציא אחד אחד )
ואחרי הניגוב הראשון הבחנתי שהיד שלי (השמאלית )נגעה בנוזל מסוים שהיה בתחתית המתקן.
החשש שלי שאם הנוזל ( אולי נוזל זרע ?? ) נפל לתוך הנייר שהוצאתי ואתו ניגבתי היטב את פי הטבעת עלול היה חלילה לחדור פנימה, האם מסוכן?
כלומר במידה ונפל נוזל זרע לנייר ואתו ניגבתי היטב את איזור פי הטבעת האם ישנה סכנה , שמא בלחיצות שמפעילים על איזור פי הטבעת בעת ניגוב יכול היה הנוזל, אם היה.. לחדור פנימה.
האם לשלוח מזה ולהמשיך הלאה?
אגב לאחר מכן בגלל שנלחצתי ניגבתי עם מגבון וממש לחצי היטב על פי הטבעת .. אולי עשיתי יותר נזק ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה בשירותים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/06/2015לא נשמע לי כארוע בעל סיכון
מכל מקום גם אם היה זרע על הנייר אין סכנת הדבקה מאחר והניגוב חיצוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)