מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשובא01/05/2008
קודם כל המון תודות!!!!!!!!!!
אני פשוט מצדיעה לסבלנות שלכם!!!
אני ביצעתי בדיקה אצל דר' גרדשטיין. הבנתי שהוא רופא בכיר במרכז אידס בקפלן.
האם זה נכון ?
האם המרפאה שלו ( std ) היא מוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה שלי
א01/05/2008הבנתי מהתשובות שלך שתוצאות של הבדיקות אינן ממוחשבות.
דר' גרדשטיין שלח לי תשובה שלילית מקפלן שהיא מודפסת ( כלומר לא בכתב יד ).
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מודפסת
ד''ר דניאל אלבירט04/05/2008כי הטסבר דר' גרדשטיין הוא אכן רופא מומחה המטפל בחולי איידס ותשובתו ותשובת המעבדה האימונולוגית בקפלן - מהימנות לחלוטין !
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!!!
א06/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי לקבל ייעוץ בכל ההיבטים של איידס
ד''ר ננסי אגמון לוין03/05/2008דר גרדשטיין הוא רופא בכיר מומחה למחלות זיהומיות ואיידס, ומשמש בתפקידים אלו גם בבית החולים קפלן.
פורום זה אינו ממליץ על מרפאה כזו או אחרת.!!
אנו ממליצים מאוד לקבל ייעוץ בכל הקשור לאיידס מרופאים המתמחים בתחום - כלומר רופאים שהם מומחים באימונולוגיה או מומחים במחלות זיהומיות והינם חלק מהחברה הישראלית לאיידס- כלומר הם גם מומחים למחלה על כל מרכיביה. זוהי קבוצה קטנה של רופאים דר גרדשטיין נמנה על קבוצה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי צריכה ייועץ לגבי המחלה
א04/05/2008רק שאלתי שאלה.
תודה בכל זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)