מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרד מאודחרד מאוד06/07/2015
שלום,
הייתי בחול באחד מבתי הספא סקס היותר נחשבים בארופה - מדגיש מכיוון שע"פ הפרסום שלהם הבחורות עוברות בדיקות תקופתיות ל HIV ומחלות מין.
אני מאוד בחרדות עם תחושת מועקה כבדה, ביצאתי סקס עם שתי בחורות - כאשר אם כל אחת מהן התחלנו במין אורלי כאשר אני עם קונדום שהולבש בצורה נכונה על ידם.
לאחר המין האורלי עדיין עם הקונדום ביצענו סקס עם חדירה, לא נראה שהקונדום נקרע.
לא היו נשיקות או כל מגע אחר מעבר.
השאלה שלי היא מה סיכויי ההדבקות שלי ב HIV ובמחלות מין אחרות?
קשה לי לתפקד אני בחרדות.
האם ישנם בדיקות אנונימיות למחלות מין?
מעריך את תשובתכם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו
Bio07/07/2015שאתה המקבל במין אוראלי אין סיכון לקבלת HIV, הנגיף לא עובר דרך הרוק אל איבר המין.
כמו כן הקונדום שהשתמשת בו לא נקרע כך שאין שום סיכון במה שתיארת!
כדי להרגיע את החרדה אתה יכול להבדק במרפאת לוינסקי בתחנה מרכזית ישנה תל אביב
או בוועד למלחמה באיידס- לגשת לשם לבדיקה מהירה ולקבל תשובה במקום
אך תשובתך תהיה שלילית. אין לך מה לדאוג, המידע בספרות הרפואית מאד ברור במקרים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה מהירה
חרד מאוד07/07/2015מה הבדיקה הכי מהירה שניתן לבצע עבור HIV ומחלות מין?
אחרי כמה ימים ניתן ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבועד למלחמה באיידס
Bio07/07/2015
ניתן לעשות בדיקת קומבו שהיא אמינה מאד לאחר 21 יום (אם מאד דחוף לך להבדק)
היא בודקת גם חלבון וגם נוגדנים ולכן מציגה תמונה אמינה לאחר תקופה קצרה יחסית.
הבדיקה הרשמית - לאחר 12 שבועות. (אך אם קומבו שלילית היא לא תשתנה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרד מאוד
חרד מאוד08/07/2015ומה לגבי החדירה עצמה , בהנחה שהייתה עם קונדום שלא נקרע, האם יש סיכון?
האם הייתי מרגיש עם נקרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרד מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/07/2015אם היה סקס מוגן עם קונדום כפי שכתבת - אין לך כל סיבה לחרדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)