חוששת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת
    דנה
    16/07/2015

שלום, הרמתי את הבן שלי בשירותים ציבוריים והרגליים שלו נגעו באסלה, אחר כך ניגבתי לי אותם עם הרגליים ואז באינסטינקט עם אותו נייר ניגבתי לו את קצה הפין. אני מפחדשת שמא היה על האסלה את אחד מנוזלים המדבקים וכשהנייר נגיע ברגל ואז בפין זה העביר את הנגיף. אשמח לשובה מפורטת שתרגיע אותי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת

הוספת תגובה

• חידוד

דנה
    16/07/2015

ניגבתי לבן שלי את הרגלייל עם נייר טואלט ואז את קצה הפין בטעות עם אותו נייר***

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

דנה
    17/07/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כך מבינה מה עובר עלייך !!!!!!!!

מאיה
    18/07/2015

גם אני נקלעתי למצב שבו אני חרדה שמא הילדה נדבקה באיידס במרפאת שיניים , אחרי שביקשתי מהסייעת להראות לי איפה מנקים ציוד חוזר, והיא החזיקה במזרק מתוך מתקן הפסולת להראות לי שזה חד פעמי , ונזרק לפח. ואז היא בדקה את הילדה ולא שמתי לב אם החליפה כפפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו