תוצאה גבולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאה גבולית
    אנונימי a
    01/08/2015

היי.
    לפני כשבועיים התחלתי לחוש ברע. לא נרדמתי כל הלילה, זיעה קרה בכל הגוף בחילות ללא שלשולים וחולשה חזקה ביותר, יום למחרת התחיל לי חום לכמה שעות וזה נעלם. חזרתי לשגרה במהלך המשך השבוע הרגשתי טוב חוץ מחולשה כללית וכאב ראש לסירוגין . החלטתי שאני הולך לעשות בדיקות כולל hiv.
    לאחר כשבוע וחצי מתקשר אליי רופא המשפחה והזמין אותי לשיחה אצלו במרפאה. הוא טוען שקיבל שיחה מהמעבדה שהתוצאות בדיקות הדם יצאו טובות חוץ מסעיף הhiv שיצא גבולי. הוא ביקש שאני יגש שוב לבדיקת דם ויעשה את הבדיקה שוב.
    לפי מה שהרופא אומר הסעיף היחידי שלא יצא תקין זה Lymphocytes % שיצא אצלי 44.8, יכול להיות שיש סעיפים נוספים שאין לי גישה אליהם ?
    יכול להיות שהתשובה היא חיובית ולא מספרים לי ורוצים רק להוכיח את זה בבדיקה השנייה ?כי לפי מה שקראתי כך עושם בדר"כ.
    מה הסבירות שהתוצאות גבוליות ובאמת אין עדיין תשובות , לפי מה שידוע לי הבדיקות היום הם חד משמעיות ומאוד אמינות .
    אשמח לעזרה, אני מאוד לחוץ. תודה.
    |(חשוב לי לציין שמעולם לא ביצעתי מין לא מוגן, חוץ ממין אוראלי שהסיכוי להדבקה קטן מאוד).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאה גבולית

הוספת תגובה

• תוצאה גבולית - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    07/08/2015

תשובה גבולית היא דבר שאנחנו רואים מדי פעם.
    תשובה כזו מחייבת לחזור עוד פעם על הבדיקה ואז גם שולחים את הדגימה לבדיקה נוספת.
    במקום להיכנס לחרדות לך תיבדק !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו