מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קומבו - אמינות אחרי 12 יוםאבי04/05/2008
בתאריך 18.04 ביצעתי מין אוראלי למישהיא בפי הטבעת שאני לא יודע אם היא נקייה , אני בחרדות שבועיים
ביצעתי בדיקת קומבו אחריי 12 יום והרופא אמר לי שהתוצאה שלילית ואני יכל לנשום לרווחה אבל אני רוצה לעשות שוב בדיק ביום שני ה-05.05
מה האמינות של הבדיקה אחרי 12 יום ?
מה הסיכויים שאני חולה באיידס ?
אני לא ישן בלילות טוב יש לי שילשולים וירדתי קצת במשקל
חום גופי הוא 36.9 - 37.1 זה סיפטומים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפ קטן
א04/05/2008אומנם אני לא רופא אבל 99% שהשלשולים וירידה במשקל זוהי תוצאה של לחץ ומתח נפשי.
אני עברתי אותו דבר מבחינת החרדות. אפילו אחרי הבדיקה חששתי ולא הפסקתי לחפש תסמינים . כתוצאה מכל ירדתי במשקל סבלתי משלשולים והפסקתי לישון.
הסימנים של המחלה הזו לא מופיעים שבועיים אחרי מגע מיני.
תירגע ולפי דעתי תיחכה עד שיעברו לפחות חודשיים ותעשה בדיקת elisa .
בהצלחה ותתחיל לישון ולאכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת COMBO
ד''ר דניאל אלבירט04/05/2008בדיקת ה COMBO הנהוגה בארץ היא בעלת מהימנות מצויינת ב 12 יום לאחר החשיפה.
סמנים של שלשול וירידה במשקל אכן יכולים להיות סמן לאיידס אבל לא בשבוע האשון לאחר הדבקה כביכול עם קומבו שלילי ! כך שקרוב לוודאי השלשול והירידה במשקל שלך הם משניים לדאגה, חרדה או סתם וירוס.
בכל מקרה מכיון שהבדיקה הקובעת "GOLD STANDARD" היום הוא בדיקת ELISA לאחר חודשיים אני ממליץ בכל מקרה להשליםבדיקת ELISA (בדיקת HIV "רגילה" ) חודשיים מיום החשיפה.
בדיקה זו מבוצעת בכל הבתי חולים, קופות חולים ווועד למחלחמה באיידס.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו
אבי11/05/2008ביצעתי עוד בדיקת קומבו אחרי 17 יום והרופא אמר לי שהיא שלילית גם
ואין שום סיבה לדאגה
התןצאה שלה היא 100% כפי שאמר לי הרופא
והיום יש לי תחושה כפי שאתם מציגים אותה שהקומבו ממש לא אמינה ושיש צורך בחודשים מיום המגע .
אני מבולבל מאד מאד ומותרד מאד
יש לי קצת פצעונים על הלשון ושלשול מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תידאג
א12/05/2008תפסיק לדאוג. הרי ביצעת כבר 2 בדיקות. פשוט תיחכה חודשיים ותעשה עוד בדיקה אלייזה.
השלשולים שלך יכולים להיות גם תוצאה של מתח נפשי. גם לי זה קרה בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
אבי13/05/2008ולגבי אמינות הקומבו ?
האם באמת היא 100% ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא פנה לרופא משפחה.
ד''ר ננסי אגמון לוין14/05/2008אין שום קשר בין דאגותיך לבין החשיפה.
אין לך איידס. לפחות על פי הסיפור שלך.
אנא פנה לרופא המשפחה אשר יוכל לסייע לך ולהקל על תחושותיך הקשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
אבי16/05/2008ביצעתי בדיקה שוב גם אחרי 17 יום וגם היא שלילית
האם ולמרות שמשרד הבריאות ממליץ חודשיים ימים אני צריך להיות בחרדה עצומה ?
ומדוע הבדיקה הקצרה קומבו מתבצעת אחריי שבועיים ומשרד הבריאות דורש בדיקה אחריי חודשיים ?
מאד חרד ומוטרד אוליי לחינם אבל זה המצב
נשאר לי עוד חודש לבדיקה של חודשיים ימים וזה משגע אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו ואליזה = שתי בדיקות שונות
ד''ר ננסי אגמון לוין16/05/2008ביצעת בדיקת קומבו 12 יום ו 17 יום לאחר החשיפה - הן שליליות = לא נדבקת באיידס בחשיפה הזאת!!!!
אליזה עושים אחרי חודשים - ובמקרה שלך אין צורך לעשות אליזה.
בקיצור.
לא נדבקת בפעם הזאת !!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
אבי21/05/2008רק היום ראיתי את התשובה וממש העלית לי חיוך על הפנים
הצבע חזר לי לפנים אחרי חודש ימים
גם הרופא שלקח לי דם אמר לי שהוא משוכנע שאין לי כלום ובכל זאת היו לי דאגות
ואחרי שאמרת שאני לא צריך לעבור עוד בדיקה ושלא נידבקתי הפעם זה ממש מעודד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקשרות
אבי23/05/2008איך ניתן להתקשר איתך טלפונית ד"ר ננסי אגמון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
דנית24/10/2008רציתי לדעת בדיקת קומבו מורכבת גם מהבדיקה הרגילה(אלייזה)? זאת אומרת שאם ארבעה חודשים אחריי המיקרה אני עשיתי בדיקת קומבו זה אמין?או שאני צריכה לעשות גם בדיקה רגילה (אלייזה)? ועוד דבר עשיתי את הבדיקה במעבדת רוזנטבלט ברחוב גורדון בתל אביב רציתי לדעת עם המקום מוכר ואמין? כי הם עושים בדיקת קומבו וטוענים שזה ביחד עם אלייזה ויש לי פחד שהם עשו רק בדיקה אחת כי על הדף שנישאר אצלהם הייתה תוצאה אחת ולי הם נתנו דף עם שניי תוצאות גם של אלייזה וגם של קומבו בניפרד. מחכה לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
ד''ר דניאל אלבירט25/10/2008בדיקת קומבו אמינה לאחר ארבעה חודשים בדיוק כמו איליזה דגילה.
במקומות רבים בעולם בדיקת הקומבו היא הבדיקה "הרגילה".
לגבי המרפאה המוזכרת... היא לא מוכרת לי ולא ידוע לי אמינותה... מצטער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)