מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוץ מאודלחוץ21/08/2015
שלום לפני כשלושה שבועות נפגשתי עם גבר
לפני כן הייתי בשירותים וראיתי שיורד לי קצת דם(מידי פעם יש לי את זה) ,ניקיתי הכול התקלחתי. אחרי זה נפגשתי איתו והוא ירד לי ועשה לי רימינג והכניס אצבע. אחרי שחזרתי לבית ראיתי שאני עדיין מדמם מאחורה מה שלא קרה אף פעם.
השאלה שאלה היא מה הסיכוי שזה מסוכן?
הוא בעצמו נעלם קצת ולא ייבדק.
שהבנתי שהוא נעלם ביום הראשון לאחר המקרה הלכתי לקבל טיפול מונע.
אבל בלי שום קשר הייתי רוצה לדאול אם הסיטואציה שקרתה היא מסוכנת לי או לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיף
לחוץ21/08/2015הבעיה היא שיירד לי דם כנראה גם כשהייתי איתו אולי מהאצבע ופצע אותי, לכן זה לגמרי נקרא פצע פתוח שהיה בי.
לאחר מכן הוא יירד לי שוב ולא ראיתי שיורד ממנו דם ביכלל. וגם הוא לא נגע באיבר שלו ביכלל (היה במכנס)
אני מאוד חרד ולא מצליח להוציא את זה מהראש. קיבלתי את הטיפול המונע ביגלל שהלכתי למיון ואמרתי להם שאני פאסיבי ועשיתי מין ללא קונדום.
אני חושב על הכי גרוע ובמידה והוא נשא.. מטופל או לא...האם זה מסוכן? במחשבות שלי אולי ירד לו דם, או שהוא פצע אותי בכוונה שיירד לי דם וגם לו ירד בכוונה או שהוא שם מהזרע שלו שלא שמתי לב. אני מצטער על האורך מקווה שתביני את שעל ליבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
לחוץ24/08/2015משום מה היום ראיתי קצת כתמים על החזה
מפחד שזה פריחה כי ראיתי שזה תסמינים
לחוץ מאוד אולי הכול פסיכולוגי בעצם אבל חייב עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוץ מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/08/2015אם לא קיימתם יחסים אנליים אין סיבה לדאגה ואין צורך בטיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתסמינים שאתה חווה יכולים לחלוטין
Bio26/08/2015לנבוע מחרדה- חרדה גורמת להחלשות של מערכת החיסון ומשם לכל מיני תסמינים.
לכן אין חשיבות למה שאתה רואה על החזה או כל מקום אחר בגוף.
כמו שהרופאה אמרה- אין לך סיכון במה שעשית. רק תשמור על עצמך להבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר טוב..
לחוץ26/08/2015תודה על התשובות ...
מקווה שקראתם את כול ההודעות וככה אני אוכל להיות רגוע באמת תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)