בבקשה מידע אני מודאג וחרד מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה מידע אני מודאג וחרד מאוד
    מיכה
    08/09/2015

שלום רב דר מרגלית לפני שבוע וחצי בערב עשיתי מסאז אירוטי עם נערת ליווי כלומר רוב הזמן היו רק התחככויות ולא הייתה חדירה אך היה מקרה מסויים שגורם לי לחשוש שיכול להיות שהייתה חדירה כשהיא שכבה על בטנה ואני הייתי מעליה והיא שמה את איבר מיני בין רגליה אני חושש שהוא החליק פנימה ולא שמתי לב קראתי מידע באינטרנט שקצת הרגיע אותי שאפילו אם שכבת עם נשא ידוע הסיכויים להידבק יחסית נמוכים אני בחרדות וחושש מאוד מעולם לא קיימתי יחסי מין לא מוגנים ואני מפחד מאוד מהשטות הזאת שעשיתי הייתי רוצה לדעת בבקשה מה הסיכויים הסטטיסטיים להידבק מנשא לאור מחקרים שנעשו כי ראיתי כל מיני נתונים ואני לא יודע על מה לסמוך כמו כן אני חרד מאוד ולא מסוגל להמתין 3 חודשים עד לבדיקה ורציתי לדעת מה אמינות בדיקת הקומבו לאחר שבועיים או שלוש האם היא תיתן לי תשובה אמינה דייה?בבקשה בבקשה תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עד שהרופאה תענה

Bio
    09/09/2015

שלום מיכה,
    1. אתה בכלל לא יודע אם היא נשאית.

2.אין הדבקות בצורה שתיארת!! צריכה להיות חדירה מלאה
    מגע שוטף עם נוזל מדבק וגם אז ההדבקה אינה וודאית!
    אתה לא נדבקת ואני בטוח שאם תבדק התוצאה תהיה שלילית, כך שהסר דאגה ואין לך כלל מה לפחד.

3.ראיתי וקראתי עשרות מקרים דומים, ואפילו יותר מזה שהם שליליים.
    תזכור שיש אנשים שמנצלים את זה שאנשים מפחדים ורושמים מידע שקרי ולא אמין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לבדיקות

Bio
    09/09/2015

בדיקת קומבו אמינה אחרי שבועיים שלושה- הבדיקה הרשמית היא אמנם אחרי 3 חודשים אבל אחרי 7 שבועות אפשר להגיד שהיא ודאית לרוב.
    אני חוזר ואומר שהבדיקה שלך תצא שלילית כי אתה לא נדבקת.

אחרי המון מקרים שראיתי- וגם מבחינה סטטיסטית (הסיכוי שהיא נשאית+הסיכוי להדבק במגע כל כך רופף) פשוט סיכוי 0- תחשוב שיש כאלה ששכבו ממש עם נשאיות ולא נדבקו.
    כי גם שיש מגע של ממש בין הנגיף למחזור הדם הוא צריך להקלט וזה לא תמיד קורה.

בדיוק כמו שלא כמו כל פעם שאלך לסופר פארם, אני אחלה בשפעת כי היו שם המון חולים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה מידע אני מודאג וחרד מאוד - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    10/09/2015

אין כל סיכון להדבקה על פי הציאור המפורט שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו