איידס מקרה דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איידס מקרה דחוף מאוד
    אלי
    08/09/2015

שלום,

שמי אלי, אני כרגע בתאילנד, שכבתי עם בחורה תאילנדית עם קונדום, לאחר הגמירה שנעשתי עם קונדום בתוכה, הבחנתי שהקונדום נקרע בחלק שבו נאגר הזרע.
    האם הסיכון להדבק באיידס הוא גבוה? מה עליי לעשות אני נורא חרד מהמקרה.
    בתודה ובתקווה לתשובה הכי מהירה שאפשר,
    אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איידס מקרה דחוף מאוד

הוספת תגובה

• לא סביר כלל

Bio
    09/09/2015

(עד שהרופאה תענה)
    דבר ראשון אינך יודע אם היא נשאית

דבר שני- גם אם הקונדום נקרע בקצה, לא סביר שהוירוס יחדור דרך הטווח הצמיגי של הזרע וידביק אותך, ככה לא נדבקים, צריך מגע ישיר וממושך עם נוזל מדבק ככה שאתה יכול להיות רגוע ואתה לא נדבקת בכלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת שאלות נוספות

אלי
    09/09/2015

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה.
    טכנית אני לא יודע כמה זמן הקונדום היה קרוע בתוכה אני רק משער שהוא נקרע בגלל הגמירה.
    בנוסף, הקרע היה מצד שמאל של הכיפה לא בדיוק באזור בו מצטבר הזרע. זה למה אני חושש שהוא עוד נקרע לפני כן.
    במידה והקונדום אכן נקרע לפני הגמירה, והוא היה קרוע זמן מסוים במהלך הסקס, האם הסיכויים להדבק גבוהים יותר?
    ועצם העובדה שהיא תאילנדית יותר מדאיג אותי שהיא נשאית.
    תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שכתבה הרופאה

Bio
    10/09/2015

כדאי שתבקש pep יש לך עוד זמן- קשה לאמוד סיכונים להדבקה במקרים שלא ידועים כל כך הפרטים כמו שציינת אך ברוב המקרים הדבקה מתרחשת אצל מי שלא משתמש בקונדום כלל כך שעדיין לא סביר לדעתי שנדבקת עם קרע רופף כזה. תתייעץ עם רופא ותבקש את הטיפול , הרבה אנשים היו בסיטואציה שלך בתאילנד וקיבלו עזרה ויצאו שלילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איידס מקרה דחוף מאוד - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    10/09/2015

אם הקונדום נקרע ואין לך מושג לגבי מצב ה HIV שלה, היתי נותנת לך טיפול pep
    צריך להתחיל תוך 48 שעות מהארוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו