מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידס מקרה דחוף מאודאלי08/09/2015
שלום,
שמי אלי, אני כרגע בתאילנד, שכבתי עם בחורה תאילנדית עם קונדום, לאחר הגמירה שנעשתי עם קונדום בתוכה, הבחנתי שהקונדום נקרע בחלק שבו נאגר הזרע.
האם הסיכון להדבק באיידס הוא גבוה? מה עליי לעשות אני נורא חרד מהמקרה.
בתודה ובתקווה לתשובה הכי מהירה שאפשר,
אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סביר כלל
Bio09/09/2015(עד שהרופאה תענה)
דבר ראשון אינך יודע אם היא נשאית
דבר שני- גם אם הקונדום נקרע בקצה, לא סביר שהוירוס יחדור דרך הטווח הצמיגי של הזרע וידביק אותך, ככה לא נדבקים, צריך מגע ישיר וממושך עם נוזל מדבק ככה שאתה יכול להיות רגוע ואתה לא נדבקת בכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת שאלות נוספות
אלי09/09/2015קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה.
טכנית אני לא יודע כמה זמן הקונדום היה קרוע בתוכה אני רק משער שהוא נקרע בגלל הגמירה.
בנוסף, הקרע היה מצד שמאל של הכיפה לא בדיוק באזור בו מצטבר הזרע. זה למה אני חושש שהוא עוד נקרע לפני כן.
במידה והקונדום אכן נקרע לפני הגמירה, והוא היה קרוע זמן מסוים במהלך הסקס, האם הסיכויים להדבק גבוהים יותר?
ועצם העובדה שהיא תאילנדית יותר מדאיג אותי שהיא נשאית.
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שכתבה הרופאה
Bio10/09/2015כדאי שתבקש pep יש לך עוד זמן- קשה לאמוד סיכונים להדבקה במקרים שלא ידועים כל כך הפרטים כמו שציינת אך ברוב המקרים הדבקה מתרחשת אצל מי שלא משתמש בקונדום כלל כך שעדיין לא סביר לדעתי שנדבקת עם קרע רופף כזה. תתייעץ עם רופא ותבקש את הטיפול , הרבה אנשים היו בסיטואציה שלך בתאילנד וקיבלו עזרה ויצאו שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס מקרה דחוף מאוד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/09/2015אם הקונדום נקרע ואין לך מושג לגבי מצב ה HIV שלה, היתי נותנת לך טיפול pep
צריך להתחיל תוך 48 שעות מהארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)