מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדרתי בלי מס פעמים למשך 10שניותטילן27/09/2015
סטוץ, אדם שאני לא מכיר. חדרתי אליו כמה פעמים לכמה שניות בלבד!!! הצטערתי באותה השניה ומיד יצאתי החוצה. אני נבדקת לפני חודשיים, הוא טוען שגם הוא בדוק(קשה לי להאמין לוואי חרד)
בתחילת 2015שכבתי סקס מלא עם בחור שבדיעבד גיליתי שהוא נשא. 50שעות אחרי ששכבנו קיבלתי טיפול pep. מה שהציל וחירב לי את החיים לחודש.
אני לא יודע האם לפנות ולקחת שוב (זה היה סיוט)?
מה את מציעה לחכות שלושה שבועות?
כמה נכון יהיה להעריך את סיכויי ההדבקות מכמה שניות של חדירה ללא קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
דני27/09/2015שלום,
לדעתי עליך לגשת למיון ששם יחליטו אם יש צורך ב-PEP,
הרופאה לא עונה לשאלות באופן יומיומי וחבל על הזמן היקר, אם יש צורך בטיפול מונע, התקשר למוקד הרפואי, הסביר המצב לאחת האחיות, היא תשלח לך התחייבות למיון וגש לשם, הזמן הזה יקר, ויש צורך לקבל הטיפול עד 48 שעות מהמגע המסוכן...אידיאלי הרבה לפניכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)