מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לפרופסור בנטואיץגולן05/10/2015
שלום רב.
אשתי התייעצה איתך , אך גם אני רוצה להיות בטוח.
נתתי כסף לאדם עני שהיה ברחוב . לאחר שהודה לי, לחצתי לו את היד.
לציין שאני אדם חולה סוכרת ואני דוקר את עצמי באצבעות מספר רב של פעמים ביום.
רציתי לשאול: ראיתי את אותו אדם עני מחטט ומחפש בפחי הזבל.
אם לאותו אדם עני יש מחלת איידס והיה לו חתך מדמם או שאריות לכלוך נגועות באיידס מהפחים בהם חיטט (מזרקים, שאריות זרע, דם שהיה בפחים) והוא לחץ את ידי, האם יש סיכון שאדבק באיידס בפרט שאני דוקר את עצמי בידיים מספר פעמים ביום לבדיקת סוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה לפרופסור בנטואיץ
גולן09/10/2015הדגש זה אם היה לו חתך ביד בפרט שאני דוקר את עצמי באצבעות בגלל הסוכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נוסף
גולן10/10/2015כלומר אם היה לאותו עני חתך ביד או דימום, ואם יש סכנה בשבילי בגלל שאני דוקר את עצמי ובודק סוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נוסף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/10/2015אין כל סיכוי להידבק !! הדקירה שלך נסגרת תוך רגעים ואין הדבקה במגע דם עם העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מרגלית-הבהרה
גולן16/10/2015השאלה אם היה לי את הדם שלו על היד שלי ומיד לאחר מכן בדקתי סוכר מיד. האם מחט בדיקת הסוכר לא יכולה להכניס את הדם שלו לתוך הגוף שלי בזמן שאני דוקר את עצמי? ואם יש לו איידס האם ניתן כך להידבק? הבעיה שלא הסתכלתי מספיק טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסי
דני28/10/2015היי
כנראה לא שמת לב. אתה סובל ממשהו אחר לגמרי
זה אוסידי. תשים לב שכל פעם הוספת עוד משהו וכו. זה רק יגרום לך פחד יותר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)