מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצותסמדר13/10/2015
בוקר טוב,
אני יודעת מראש שבדיקה בתכלס היא הדבר היחיד המוחלט שירגיע אותי ויעלים את כל החששות (מקווה שהם סתם חששות)
עשיתי בעבר בדיקה ואני מכירה את הנוהל. אבל, הפעם בניגוד לפעם קודמת הופיעו אצלי סימני מחלה שחלקם הם גם התסמינים של הדבקות, ולכן החשש גדול יותר
קיימתי יחסים לא מוגנים בערך כ4 פעמים עד עכשיו, עם בחור שלכאורה אינו משתייך לקבוצת הסיכון... הוא פרוד חדש(מזה אני קצת חוששת), אבא לילדים ואדם שעוסק בתחום מאוד רציני ואחראי... (אני יודעת זה לא אומר כלום).
אני בדרכ מאוד רגישה במערכת הנשימה שלי וכל שינוי קטן במזג האויר מייד מפתחת ברונכיט המלווה בכל התסמינים המוזכרים גם כתסמיני הידבקות (נפיחות, כאב גרון, שיעול,חום)... כרגע אני חווה חלק מהתסמינים (ללא חום או פריחה) כשלושה שבועות מהפעם האחרונה שלנו יחד...
מרגישה קצת דבילית לשאול במקום ללכת להבדק:
א. האם בכל מצב של הדבקות עם תסמינים מופיע גם פריחה?
ב. האם ניתן כבר להבדק ולא לחכות ל7 שבועות?
ג. מה הסבירות שלמרות ששכבנו כבר כמה פעמים, בהנחה שהוא נשא, הדבקה תתקיים רק עכשיו? (זו הפעם הראשונה מאז שאני איתו שאני מרגישה סימנים כאלה.
תודה רבה, מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/10/2015כפי שכתבת - אין מנוס מלהיבדק !!
כל הסימנים יכולים להתאים למלא מחלות כך שלא עושים אבחנה רק לפי הסימנים והסימפטומים
לכי להיבדק - למענך !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות המשך
סמדר14/10/2015האם אני כבר לעשות בדיקה או שעלי להמתין ל7 שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ברשותכם... התשובה חשובה לי
סמדר18/10/2015האם אוכל כבר עכשיו לעשות בדיקה או שעלי להמתין 7 שבועות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)