התיעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    סמדר
    13/10/2015

בוקר טוב,
    אני יודעת מראש שבדיקה בתכלס היא הדבר היחיד המוחלט שירגיע אותי ויעלים את כל החששות (מקווה שהם סתם חששות)
    עשיתי בעבר בדיקה ואני מכירה את הנוהל. אבל, הפעם בניגוד לפעם קודמת הופיעו אצלי סימני מחלה שחלקם הם גם התסמינים של הדבקות, ולכן החשש גדול יותר

קיימתי יחסים לא מוגנים בערך כ4 פעמים עד עכשיו, עם בחור שלכאורה אינו משתייך לקבוצת הסיכון... הוא פרוד חדש(מזה אני קצת חוששת), אבא לילדים ואדם שעוסק בתחום מאוד רציני ואחראי... (אני יודעת זה לא אומר כלום).

אני בדרכ מאוד רגישה במערכת הנשימה שלי וכל שינוי קטן במזג האויר מייד מפתחת ברונכיט המלווה בכל התסמינים המוזכרים גם כתסמיני הידבקות (נפיחות, כאב גרון, שיעול,חום)... כרגע אני חווה חלק מהתסמינים (ללא חום או פריחה) כשלושה שבועות מהפעם האחרונה שלנו יחד...

מרגישה קצת דבילית לשאול במקום ללכת להבדק:
    א. האם בכל מצב של הדבקות עם תסמינים מופיע גם פריחה?
    ב. האם ניתן כבר להבדק ולא לחכות ל7 שבועות?
    ג. מה הסבירות שלמרות ששכבנו כבר כמה פעמים, בהנחה שהוא נשא, הדבקה תתקיים רק עכשיו? (זו הפעם הראשונה מאז שאני איתו שאני מרגישה סימנים כאלה.

תודה רבה, מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

• התיעצות - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    14/10/2015

כפי שכתבת - אין מנוס מלהיבדק !!
    כל הסימנים יכולים להתאים למלא מחלות כך שלא עושים אבחנה רק לפי הסימנים והסימפטומים
    לכי להיבדק - למענך !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות המשך

סמדר
    14/10/2015

האם אני כבר לעשות בדיקה או שעלי להמתין ל7 שבועות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה ברשותכם... התשובה חשובה לי

סמדר
    18/10/2015

האם אוכל כבר עכשיו לעשות בדיקה או שעלי להמתין 7 שבועות
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו