חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    רוני
    17/11/2015

היי יש לי חרדה מאיידס כל פעם שאני שומעת על הנושא אני נכנסת לפניקה.אני לא מקיימת יחסי מין אבל קיימתי מים אוראלי עם גבר ,יש סיכוי להידבק ?בנוסף אני לא שוכבת עם גברים אבל כן מתחכחת איתם ללא בגדים בדגדגן ,יצא לי פעמיים להיות עם שתי בחורים שונים ושתיהם ניסו לחדור אליי למספר שניות הרגשתי כאב ועצרתי החדירה לא הייתה מלאה וכתוצאה מהלחץ והכאב צרחתי והם הפסיקו הם לא גמרו מזה האם יש לי ממה לחשוש?מדובר בעניין של מספר שניות עד דקה ליתר דיוק ללא גמירה.פעם אחת גם התחכחתי עם בחור והוא גמר לי על הבטן אם היו כמה טיפות זרע מעל לאיבר שלי חיצונית יש ממה לחשוש ?אני מאוד חרדתית בנושא.גם שאני רואה דם ישר זה עולה לי.הטם זה בעיה פסיכולוגית או שבאמת יש לי ממה לחשוש ?אם טיפות זרע נכנסו לי לעין זה מסוכן ?קיימתי פעם אחת יחסים עם גבר אחד וזה היה עם קונדום .אני אפילו חושבת שאני עוד בתולה כי זב לא היה הרבה זמן וגם לא דיממתי .והאם ממין אוראלי אפשר להידבק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    18/11/2015

נראה לי שאת זקוקה להתיעצות עם פסיכולוג
    את מלאת פחדים וזה פוגע קשות בחיים שלך
    כל הסיטואציות שהזכרת אין בהן סיכון להדבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית

רונית re
    23/11/2015

אז ממין אוראלי לא ניתן להידבק?וכל הניסיונות חדירה שהזכרתי אינם מסוכנים ??אני יכולה להמשיך בחיי כרגיל?כי כל פעם שאני שומעת על המחלה אני נזכרת בדברים האלה וגם בסיטואציות של גם אני נלחצת איך זה עובר בדם?ומרוב שאני לא מקיימת יחסים אני לפעמים מפרשת חיכוכים ללא בגדים כחדירה,רוב הדברים שאני עושה זה חיכוכים באיברים ללא קונדום ומין אוראלי ללא קונדום.קרה שגמרו לי באיזור העיניים ונכנס לי קצת לעיניים ואז שטפתי.בפה לא.בעניים הניסיונות חדירה הנרתיק שלי צ׳ק וברגע שמנסים לחדור כואב לי ואני עוצרת וגם בגלל החרדה מהמחלה דבר המקשה עליי לקיים יחסים.הניסיונות חדירה היו עם שלושה גברים בערך ללא קונדום וללא גמירה ועניין של כמה שניות.האם יש לי ממה לחשוש?האם אני צריכה להיבדק או פשוט ללכת לפסיכולוג ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו