מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מועד לביצוע בדיקת איידסטלי08/05/2008
ד"ר ננסי שלום רב !
בעקבות מקרה חשוד של חשש להדבקות מאיידס שהיה מלווה בחרדה עצומה, עברתי בדיקת איידס (בועד) כחודשיים ושלושה ויומיים לאחר המקרה. התשובה יצאה שלילית . אני קוראת בהמון מקומות שהמועד לבצע בדיקות איידס הוא במקרים מסוימים חודשיים ובמקרים אחרים שלושה. שאלתי היא האם אני יכולה להרגע למרות שעברתי את הבדיקה חודשיים ויומיים אחרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד הבדיקה
ד''ר ננסי אגמון לוין08/05/2008המועד לבדיקות ELISA הינו שמונה שבועות, אף שמשרד הבריאות עדין ממליץ על בדיקה לאחר 12 שבועות. בשני המקרים הסבירות לטעות נמוכה מאוד עד אפסית.
בדיקות הקיט המהיר - יעילות מאוד וויתרונן הגדול הוא במהירות התשובה - הדרושה במצבים דחופים שונים, עם זאת יש לגביהן פחות נסיון.
בכל מקרה של ספק יש להשלים ELISA לאחר 8 שבועות לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד בדיקות איידס - המשך....
טלי08/05/2008לא ציינתי את העובדה שהבדיקה שעברתי אחרי חודשיים ויומיים היתה אכן בדיקת "אלייזה". התשובה יצאה שלילית , אבל אני לא מצליחה להירגע שכן אני מרגישה עיקצוצים בכל הגוף , קושי בבליעה , דלקת גרון שלא עוברת ותחושת עייפות מתמדת (מאז המקרה). יכול להיות שאלו סימפטומים המאפיינים את החרדה המטורפת שחוייתי במהלך החודשיים של תקופת החלון ?
אני יכולה להרגע כבר ? או שרצוי שאעבור את הבדיקה שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלילי זה שלילי !!
ד''ר ננסי אגמון לוין11/05/2008טלי יקירתי,
בדיקה שלילית היא שלילית, במידה ולא היה מגע מיני חשוד נוסף במהלך אותה תקופה.
היי שקטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
טלי15/05/2008הצלחת להרגיע אותי :)
את עושה עבודת קודש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)