מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לHIV מתאילנד.אנונימי05/12/2015
טוב אז הייתי בתאילנד וכמובן שהייתי מסטול הלכתי ל"מסאז'".
היא שמה לי קונדום והכל ואחרי כמה זמן של האקט היא הורידה לי אותו ועשתה לי מין אוראלי... ואז שמה קונדום כי ביקשתי והמשיכה...
עכשיו אני קראתי בכל מקום אפשרי על הסכנות... הבנתי שיש כמה תת סוגי HIV... הזה שנמצא בארץ לדוגמא הסיכוי במעבר במין אוראלי או בכללי במין הטרו-סקסואלי הוא לא סביר... אבל בתאילנד ספציפית יש זן מיוחד של HIV שנקרא A/E משו כזה ושם יותר סביר ובגלל זה גם 80% מהנשאים שם זה גברים הטרו-סקסואלים..
מה הסיכוי שנדבקתי? אני מאוד לחוץ ולא עברו 3 חודשים בשביל הבדיקה...
עוד שאלה גם, אם הקונדום לא מגולגל עד הסוף זה גם סכנה? או שהעיקר שהוא יכסה את הכיפה? ואם נגעתי בקונדום כשהורדתי אותו ואז באיבר מין, זה גם מהווה סכנה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תירגע, אין כל סכנה להדבקה במצב זה
דני05/12/2015כדי להירגע יכול להיבדק כבר 3 שבועות לאחר המגע ,שיוצאת חיובית במידה והייתה הדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה אבל אתה מכיר את התת
אנונימי05/12/2015תודה על התגובה אבל אתה מכיר את התת סוג שאני מדבר עליו? שבעיקר נפוץ בתאילנד? שעובר יותר בקלות ביחסי מים הטרו סקסואלים מאשר התת סוג שנפוץ במערב שבו הוא עובר יותר בקלות בחיכוך ז"א אנאלי בעיקר..?
יום שלישי אלך להיבדק, לא ידעתי שאפשר אחרי 3 שבועות תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש לHIV מתאילנד. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר10/12/2015אין כל סכנה שתידבק אחרי התיאור המפורט שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)