חשש לHIV מתאילנד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לHIV מתאילנד.
    אנונימי
    05/12/2015

טוב אז הייתי בתאילנד וכמובן שהייתי מסטול הלכתי ל"מסאז'".
    היא שמה לי קונדום והכל ואחרי כמה זמן של האקט היא הורידה לי אותו ועשתה לי מין אוראלי... ואז שמה קונדום כי ביקשתי והמשיכה...

עכשיו אני קראתי בכל מקום אפשרי על הסכנות... הבנתי שיש כמה תת סוגי HIV... הזה שנמצא בארץ לדוגמא הסיכוי במעבר במין אוראלי או בכללי במין הטרו-סקסואלי הוא לא סביר... אבל בתאילנד ספציפית יש זן מיוחד של HIV שנקרא A/E משו כזה ושם יותר סביר ובגלל זה גם 80% מהנשאים שם זה גברים הטרו-סקסואלים..

מה הסיכוי שנדבקתי? אני מאוד לחוץ ולא עברו 3 חודשים בשביל הבדיקה...

עוד שאלה גם, אם הקונדום לא מגולגל עד הסוף זה גם סכנה? או שהעיקר שהוא יכסה את הכיפה? ואם נגעתי בקונדום כשהורדתי אותו ואז באיבר מין, זה גם מהווה סכנה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לHIV מתאילנד.

הוספת תגובה

• תירגע, אין כל סכנה להדבקה במצב זה

דני
    05/12/2015

כדי להירגע יכול להיבדק כבר 3 שבועות לאחר המגע ,שיוצאת חיובית במידה והייתה הדבקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה אבל אתה מכיר את התת

אנונימי
    05/12/2015

תודה על התגובה אבל אתה מכיר את התת סוג שאני מדבר עליו? שבעיקר נפוץ בתאילנד? שעובר יותר בקלות ביחסי מים הטרו סקסואלים מאשר התת סוג שנפוץ במערב שבו הוא עובר יותר בקלות בחיכוך ז"א אנאלי בעיקר..?

יום שלישי אלך להיבדק, לא ידעתי שאפשר אחרי 3 שבועות תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש לHIV מתאילנד. - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    10/12/2015

אין כל סכנה שתידבק אחרי התיאור המפורט שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו