מחכה לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה
    אני
    10/05/2008

שלום,
    עשיתי בדיקה לפני 10 ימים בקופת חולים,
    רופא המשפחה אמר לי שאם חס וחלילה מוצאים משהו מאתרים
    אותך תוך 24 שעות .רופא הנשים ששלח אותי אמר לי שאם תך שבוע
    לא יוצרים איתי קשר זה בסדר.בנתיים כל טלפון מקפיץ אותי.
    האם אפשר להיות רגועה יותר ?מחר זה יהיה יום 12 מיום הבדיקה
    אני חושבת שיהיה בסדר אך אודה לכם על תשובתכם....אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחכה לתשובה

הוספת תגובה

• שלום ל - אני

ד''ר ננסי אגמון לוין
    11/05/2008

לצערי, אני לא מסכימה אם אף אחת מהתשובות.
    1. ממתי החשיפה החשודה ? - האם הבדיקה שבוצעה היא הבדיקה המתאימה?
    אם החשיפה החשודה היתה לפני יותר מחודשיים וחצי אזי בוצעה הבדיקה המתאימה, אם החשיפה החשודה אירעה במהלך החודשיים וחצי האחרונים - הבדיקה אינה מספקת.
    2. הזמן לביצוע הבדיקה תלוי במשתנים רבים - למשל יום האיסוף בקופת חולים, יום ביצוע הבדיקה במרכז הרפואי וכו... ולכן שבוע או עשרה ימים עדין לא אומרים כלום.
    3. יתרה מכך, לעיתים לוקח זמן ואפילו זמן רב לאתר אדם אשר הבדיקה שלו היתה חשודה - שכן אין תשובה חיובית על בדיקה ראשונה, במקרה שלך זה לא נראה לי רלוונטי שכן זה בוצע דרך רופא בקהילה - אבל 24 שעות זה מאוד מאוד אופטימי .....
    לסיכום :
    אין דבר כזה תשובה שלילית לפני שהתקבל טופס חתום שעליו מצוין שהבדיקה שלילית.
    ולמרות כל האמור לעיל,, ברוב המקרים כאשר הבדיקה חשודה, נעשים מאמצים רבים מאוד לאתר במהירות הגדולה ביותר את הנבדק.
    אנא בקש/י מרופא המשפחה לפנות טלפונית למרכז אליו נשלחה הבדיקה והוא יקבל את התשובה או יפנה אותך לבירור באותו המרכז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו