מגע עם קוקסינלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגע עם קוקסינלית
    ערן
    02/01/2016

לפני שבועיים הייתי עם קוקסינלית. לא חדרתי אליה והיא לא חדרה אלי בכלל. היא ירדה לי עם קונדום למשך דקות בודדות. לאחר מכן הורדתי את הקונדום והתחכחתי בישבן שלה חיצונית (ללא חדירה) עד שגמרתי. 10 ימים לאחר מכן התחילו סימני שפעת - כאבי שרירים, כאבי גרון, חום גבוה 38.5c. שנים ארוכות שלא הייתי חולה ולכן אני מקשר את זה לאירוע הזה. האם יכול להיות שנדבקתי מהאירוע הזה באיידס, אשמח לתשובה אני מאוד חושש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגע עם קוקסינלית

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה ועדין לחוץ

ערן
    28/01/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין סיכוי להדבקה!

דני
    30/01/2016

אך כדי שתירגע, לך תיבדק, במיקרה הדבקה, התוצאה תצא חיובית ברוב המקרים כבר לאחר 3 שבועות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל אשמח לשמוע דעת הרופאים

ערן
    04/02/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו