מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות שמשגעות אותי הצילו דוקטור!!!עזרה14/01/2016
תודה מראש
החרדות שלי הם נראים יותר פוביה,אבל בכל זאת תעזרו לי בבקשה,החרדות שלי לא קשורות למין אלה מכל מיני סיטיוציות אשר בחיי יום יומי:למשל עם אני הולכת לרופא נשים בתחילת הריון ועושים לי בדיקה וגינאלית פנימית תמיד בלחץ שיהיה מחוטא שיהיה גומי חדש על ההמוט שהאולטרסאונד,וגם שאני בטוחה שהכל חדש תמיד פוחדת שחלילה בבדיקה לא יזוז והחלק הלא מוגן של המכשיר יגע בי.
גם במסעדות כל הזמן פוחדת האם מישהו שנושא את הנגיף אוכל וגם אכלתי מאותו ביס שלו האם נדבקתי,בטוחה שזה פוביה אבל כבר אין לי חיי משפחה
תעשו לי סדר בבקשה שאוכל לחזור להיות נורמלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוביה
דני17/01/2016שלום לך,
את גורמת לעצמך נזק כמעט בלתי הפיך מדאגות השווא והחרדות הנילוות לחשש הלא הגיוני בו את נימצאת!
אני אמנם לא רוא אבל בחרדות מטפל פסיכולוג!
לטיפולך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות שמשגעות אותי הצילו דוקטור!!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/01/2016את ממש צודקת - זו פוביה והיא לא רציונלית
מציעה להתיעץ עם בעל מקצוע שיטפל בחרדות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)