מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספירת דם hiv ....חולשה ותסמיניםחיים01/04/2016
שלום
אני כבר חודשים מרגיש חולשה נורא קשה בזמן האחרון זה גם עם כאבי גרון ,אבל ללא חום וללא שום דבר מעבר לזה .אבל חולשה ברמה מאוד גבוה .
עשיתי לפני מספר ימים ספירת דם עם בדיקות של מחלות מין וhiv.
הסיפרת דם שלי יצאה טובה בכל הפרמטרים .אבל עדיין אני בלחץ גדול לגבי הhiv בעצם כל התשובות הגיעו חוץ מזה .
לפי מה שקראתי וראיתי אצל נשא hiv צריכה להיות ירידה ב wbc .וירידה בספירת הכדוריות הלבנות הספצפיות הרלוונטיות LYMPH/LYM .
בספירת הדם שלי גם wbc וגם ה LYMPH/LYM ברמה טובה ו ביותר.
השאלה שלי האם זה יכול להרגיע אותי קצת ?
אני יודע ש100 אחוז יודעים רק כשהhiv חוזר שלילי אבל עדיין לפי ההגיון שלי במקרה וחס וחללה יש הדבקה צריכה להיות ירידה במדדים האלו ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח לתשובה ..תודה
חיים04/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)