לחוצה וחרדה ואשמח לקבל תשובה בהקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה וחרדה ואשמח לקבל תשובה בהקדם
    טל
    24/04/2016

שלום, רציתי לשאול שאלה.
    בתי בת 3.5 נכנסה לבדה (לא הודיעה לי) לשירותים ציבוריים במסעדה. לאחר כמה דקות היא קראה לי שאעזור לה לשטוף ידיים כי היתה בשירותים ועשתה את צרכיה. שנכנסתי איתה לשירותים ראיתי שעל מכסה האסלה היה כתם שנראה כמו דם. אני בלחץ שבתי ישבה על כתם הדם שעשתה את צרכיה ובלחץ שכאשר ניגבה את ישבנה אולי היא בטעות נגעה בדם ואיכשהו הדם נגע לה בפי הטבעת או באזור איבר מינה. האם ישנה סכנת הדבקות באיידס? אשמח לקבל תשובה מהירה כי אני מאוד בלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כותבת שוב ומקווה לקבל תשובה

טל
    01/05/2016

הבת שלי בת 3.5 נכנסה לשירותים ציבוריים ללא ידיעתי. שסיימה היא קראה לי שאעזור לה ואז ראיתי שעל מכסה האסלה היה כתם של דם. במידה והיא ישבה על האסלה עם הכתם דם והנייר טואלט נגע בטעות בדם והיא ניגבה איתו את פי הטבעת או איבר המין האם ישנה סכנת הדבקות באיידס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה וחרדה ואשמח לקבל תשובה בהקדם - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    04/05/2016

גם במקרה הגרוע ביותר שטיפת הדם היתה של נשאית HIV אין כל סכנת הדבקה במגע עם העור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו