מבוהלת ולחוצה מבקשת עזרה בקשר לחשיפה והדבקה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבוהלת ולחוצה מבקשת עזרה בקשר לחשיפה והדבקה.
    קרן
    21/05/2016

רציתי לשאול לגבי מספר סיטואציות ואבקש התייחסות לכולן:
    1. אני בהריון חודש שישי. אם מישהו יוצא משירותים מאונן סליחה על התיאור, לא שוטף ידיים..ישר לוחץ לך יד עם נוזל זרע טרי ואת מכניסה ישר יד לפה ולעין, האם כך אפשר להידבק באיידס? אם לכלך אותך בנוזל זרע טרי כי לחץ לך יד והפה והעין באו במגע?
    2. הייתי במסיבת יום הולדת בפאב ומישהי מוזרה ומטורפת הסתובבה סביבי..הרגשתי דקירה וראיתי נקודה אדומה
    ייתכן וזה צירוף מקרים. אם חלילה מישהו דוקר אותך בכוונה עם מזרק נגוע מה הסיכוי להידבק באיידס? האם צריכה להיות כמות דם גדולה שתעבור מהמזרק אלייך? האם בכל דקירה עם מזרק נגוע תתיכן הדבקה? האם הדקירה אצלך צריכה להיות ממש עמוקה כדי להידבק?
    3. אחרי כמה זמן ניתן להיבדק לאיידס והבדיקה תהיה מהימנה?
    אנא התייחסו לכל הסיטואציות שלי וענו על כולן . אני בלחץ נוראי בפרט שאני בהריון.
    4. אם למישהו יש נוזל זרע טרי על היד ואז הוא לוחץ לך את היד ויש לך חתך מדמם ביד האם כך אפשר חלילה להידבק באיידס?
    מבקשת התייחסות לכל הסיטואציות שביקשתי. האם לדעתכם אני אמורה לחשוש? אני בלחץ נוראי ובפרט שאני בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבוהלת ולחוצה מבקשת עזרה בקשר לחשיפה והדבקה. - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    22/05/2016

נראה שאת בעיקר בלחץ נוראי !!!
    אי אפשר להידבק ממגע נוזל זרע בפה ובעין
    הסיפור נראה הזוי

אבל, אם את לחוצה ראוי שתיגשי להיבדק!!!
    בדיקה שלילית תרגיע אותך
    רצוי לחכות חודש לבדיקה ראשונה אחרי הארוע ולאחריו בדיקה נוספת אחרי 3 חדשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יקרה

קרן
    22/05/2016

לא התייחסת לשאלה בקשר לדקירה אנא התייחסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו