בליעת דם של נרקומן,באמת,ממש לחוץ, מקרה מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליעת דם של נרקומן,באמת,ממש לחוץ, מקרה מוזר
    יואב
    23/05/2016

נרקומן ניסה לגנוב לי את הארנק, התחלנו לריב על המדרכה, זה היה באור יום, הוא נפצע קשות בגבה ודימם קשות כשהוא מעליי ומנסה להכניע אותי, כמות של דם שלו נכנסה לי לפה שלי תוך כדיי ריב, לא סגרתי את הפה, רק רציתי להוריד אותו ממני, בלעתי חלק מהדם שלו, גם ראיתי איך זה נוזל עליי וגם שזה נכנס לתוך הפה שלי ונבלע בפנים.
    משם השוטרים לקחו אותו למיון ולמעצר.
    השאלה שלי, וזה מקרה שלא האמנתי שיכול לקרות לי דבר כזה הזוי, האם דם של נרקומן ונניח שהוא נשא או חולה איידס יכול לעבור דך הבליעה שלי אותו, האם אפשר להידבק ככה?
    לשיפשופים שקיבלתי ביד לא נכנסתי ללחץ כי ככה לא נדבקים.
    אפשר לדעת חוות דעת אמיתית בהתאם למה שסיפרתי. אשמח לקבל את חוות הדעת לגביי דרך העברה האם גם זו דרך העברה אפשרית..האם ללכת לקבל טיפול מונע של עד 72 שעות? תודה רבה על תשובתכם. אני מחכה לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי מעל חודש?

יואב
    13/06/2016

שלחתי הודעה לפני כמעט חודש,כמה הודעות
    אין מענה????
    למה הדוקטור לא עונה?
    זה לא פורום לשאלות.
    הדוקטור עונה רק על מה שהיא רוצה?
    לא מבין.
    כאן זה הפורום לשאול שאלות ולקבל מענה
    לא?
    זה פורום על איידס ואני שואל ואף אחד לא עונה כמעט חודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליעת דם של נרקומן,באמת,ממש לחוץ, מקרה מוזר - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    16/06/2016

לגבי בליעת דם של נשא - הסבירות להדבקה ככל שידוע לי אפסית ולא תוארה כגורם הדבקה. לאור זאת לא היתי נותנת טיפול לאחר חשיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו