מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה לעשות בקופת חולים כללית?יואב24/05/2016
אני רואה שבקופת חולים מכבי עושים בדיקת קומבו משולבת עם אנטוגן p24
ורואים את זה בתוצאות( ראיתי אצל ידידה שלי)
בקופת חולים כללית שאלתי את הרופא עושים בדיקת איידס 1+ 2
ובדיקה שעשיתי לפני שנה וחצי( לפני ההסתבכות הקשה האחרונה)
נתנה בזמנו מטעם קופת חולים כללית תשובה שלילית אבל בלי לציין שזה בדיקת קומבו או את הag p24 אנטוגן
(בעצם זה הבדיקה המשולבת הכי טובה שיש כרגע.)
הם רק ציינו בזמנו שתשובת האיידס שלילית. הרי פעם רק בדקו נוגדנים לאיידס. לא מזמן
האם כל קופות החולים כללית! עושים היום את הבדיקה המשולבת?
בזמנו ראיתי בטופס הבדיקה שהרופאה שלחה את הבדיקה לאיידס 1+ 2.
כרגע שאני אחראי מה שרה לי במסר הקודם, רוצה לדעת, האם הבדיקה בכללית זה הבדיקה המשולבת למרות חוסר הפירוט(בניגוד למכבי שמציינים בדיוק הכל.
אם לא,אולי אעבור למכבי.
כי הבנתי שבבדיקה המשולבת מחכים רק 21 יום.
אשמח להבהרה. רופאת המשפחה לא יודעת להגיד לי כלום. בנוגע לסוג בדיקת האיידס המבוצעת אצלהם, אולי הם שולחים רק לבדיקת נוגדנים וחוסכים עליות של בדיקת הקומבו.
אשמח לתשובה.
ואשמח גם לתשובה גם למסר שלפני זה.
גם קיימתי סקס לא מוגן כמה פעמים עם בחורה מהאינטרנט,בחורה לא טובה,ואני לא רוצה לפרט. ולא הייתי צריך לעשות את זה.
אז שאלתי כמה שאלות גם במסר הקודם שמאוד חשוב לי לדעת אם יש סיכון מבחינת הדבקה(לגביי הנרקומן והדם.) וגם לגביי סוג הבדיקה בקופת חולים כללית
וגם כמובן שאעשה בדיקה לגביי הבחורה שהיא נערת רחוב.
ו21 יום זה זמן סביר שאני יכול לחכותץ אם זה מספיק זמן ההמתנה.
סליחה על ההפרעה.
ואשמח לכל התשובות שלכם בהתאם לשאלותיי.
הכל קרה כל כך מהרץ סקס לא מוגן המון פעמים עם אותה בחורה והדם שנכנס לי לפה מהנרקומןן. הכל קרה בשבועיים האחרונים
לקחתי חופשת מחלה בעבודה.
ואני צריך להבין בכנות ובאמיתיות את הסיכונים ואת סיכוי ההידבקות בכל מה שביקשתי והאם מספיק לעשות בדיקה בקופת חולים כללית.
אני הסתבכתי מעל הראש ובנוסף הקטע עם הנרקומן.
אשמח לכנות בשביל להבין הכל. חשוב לי
תודה רבה לכם אנשים יקרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה מיואב
יואב24/05/2016האם כל קפו החולים שולחים למעבדה את בדיקת האיידס וכולם בדיקת קומבו משולבת?
או שיש הבדל.
אני אוצרה לעשות בכללית בעוד 21 יוםרק אם זה משולב כדיי שאדע לטוב או לרע.
והמסר הראשוני שלי היה לגביי הנרקומן והדם שנכנס לי לפה ואחרי זה המסרים האחרים. אז קודם שאלתי לגביי הדם שנכנס לי לפה מהנרקומן ואחרי זה המסר הבא, שיצא כאילו לפניו.
לא ראיתי יש אפשרות להוסיף תגובת המשך. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)