קונדום משומש - הידבקות באיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום משומש - הידבקות באיידס
    אני
    28/05/2016

שלום לדר',

מתנצל שזה קצת ארוך אך מבקש שתקראו כי אני מת מפחד
    היום טיילתי בנחל אלכסנדר. במקום היה ברז ולידועצרתי שם את רכבי על מנת למלא מים בבקבוק ולהשפריץ אותם על החלון על מנת לנקות אותו. כאשר התזתי המים על החלון הם השפריצו לכל עבר ופגעו לי בפה וקצת חדרו לתוכו. לאחר מכן התרחקתי כמה מטרים מהמקום ושם גיליתי שלושה קונדומים משומשים שנראה שנעשה בהם שימוש כמה שעות לפני שהבחנתי בהם. כעת יש לי מספר שאלות: 1. במידה ומישהו נגע בברז עם נוזל זרע או נוזל נרתיק ולאחר זמן לא רב נגעתי בברז עם חתך מאתמול. האם אפשר להידבק כך באיידס? 2. מה בדבר המים שחדרו לפי. אם הם הכילו שאריות נוזלים מדבקים שהיו על הברז וחדרו לבקבוק ומשם לפי? מסוכ לעניין ההדבקה באיידס? 3. בזמן שהייתי ליד הקונדומים נשבה רוח שאני חושש שמא היא העבירה שאריות נוזל מדבק אל תוך עייני או לפה או אבק שנגע בקונדומים ןאז עף אל תוך עיניי, האם כך יכולתי להידבק באיידס? האם חרקים מעופפים כגון יתוש או זבוב שנגעו בקונדומים ואז עקצו אותו יכלו לגרום להדבקה באיידס?
    מתנצל על התאור אך אני ממש חושש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תסמינים של פרנויה

דני
    29/05/2016

חוץ מתסמינים של פרנויה אין לך ממה לחשוש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו