מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להידבקות באיידס מנגיעה בזרעמאור18/06/2016
שלום.
לפני מספר ימים הפניתי שאלה בנושא בלשון הזו וטרם זכיתי לקבל מענה.
להלן הודעתי:
היום בצענו הזרעה בבית חולים על מנת להכנס להריון.
בחדר שמיועד לצורך מטרה זו.
בערך כל 5 -7 נכנס לחדר מטופל לצד מטופלת שעוברת את תהליך ההזרעה על ידי מבחנה שמכילה זרע של הבעל.
היום נכנסנו לחדר כזה.
ממש כשיצא הזוג שלפנינו ניגשתי לרחוץ את המשקף שלי, אלא ששמתי לב שידית הברז הכילה שאריות של זרע (כנראה כתוצאה מההזרעה שנעשתה לפנינו) אני מניח שפרק הזמן שעבר מאז יצא הזוג לכניסתינו היה בשיעור של 2-4 דקות בלבד.
אני טבח במקצועי ולכן יש לי לא מעט חתכים בידיים .חלקם פתוחים יותר וחלקם פחות.
האם במצב שתיארתי יש חשש או סיכוי להידבקות באיידס או hiv
כלומר האם בפרק זמן שהזרע (בהנחה שהוא נגוע) שהיה על ידית הברז בפרק זמן של 2-4 דקות מאז סיים הזוג שלפנינו את הטיפול ועד שנגעתי בברז מהווה סיכון?
האם יש צורך להיבדק בעקבות כך?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזוי..
דני19/06/2016שאלה הזויה ומיותרת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מאור19/06/2016מר דני היקר
לא נתבקשת לענות מלכתחילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)