חושש מאוד מהדבקות בhiv בתאילנד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש מאוד מהדבקות בhiv בתאילנד
    חושש
    01/07/2016

שלום..לאחרונה חזרתי מתאילנד ושכבתי עם 3 בחורות בלי קונדום..רק לאחר שחזרתי נודעו לי המספרים המטורפים של נשאי hiv בתאילנד..יודע שעשיתי טעות ואני לא מחפש לקבל מוסר..אני בלחץ מטורף מהדבקה וזה הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו..הבעיה שככל שאני יודע צריך לחכות 3 חודשים כדי להבדק..אשמח לעצות איך אפשר להעביר את ה3 חודשים האלו בלי להשתגע?..והאם קיימת דרך לדעת מוקדם יותר?..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת HIV

דני
    02/07/2016

אתה יכול להיבדק כבר 3 שבועות לאחר המקרה שיתן לך "זריקת ארגעה" ברוב המקרים כבר מזהים הדבקה כבר לאחר 3 שבועות, ולאחר מכן תיבדק לאחר 3 חודשים לאישור סופי,
    ממליץ לך להיבדק בוועד למלחמה באיידס בת"א, שם תהיה לך פגישת ייעוץ עם מומחה לפני הבדיקה שייעץ לך בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאילנד

דני
    03/07/2016

שלום לך..

הייתי מציע לך להתחיל להפנים שברור שנדבקת..לקיים יחסי מין בתאילנד עם 3 בחורות אין יותר חוסר אחריות מזה..מה אתה מצפה לזריקת ארגעה??! מקסימום הבדיקות יראו שלא נדבקת ואולי תלמד לקח...למרות שהסיכוי שנדבקת יותר גבוה מהסיכוי שלא נדבקת..

"סוף מעשה במחשבה תחילה"...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אנונימי
    05/07/2016

אחי אני לא רופא אבל אני יודע מצויין מה התשובה לשאלות שלך אתה יכול לעשות בדיקה לאיידס אחרי 3 שבועות זו בדיקה שנקראת בדיקת קומבו והיא אמינה מאוד תשובה סופית זה רק אחרי 7 שבועות ותתכן הדבקה אם זה היה ללא קונדום קח בחשבון שלפי סטטיסטיקות הסיכוי להדבקה באקט חד פעמי ללא קונדום זה באזור 1 ל 3000

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר מרגלית לורבר
    14/07/2016

אתה יכול להיבדק 3 שבועות אחרי הארוע
    זה לא סופי , אם שלילי תידרש לחזור על הבדיקה אחרי 3 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו