מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 אירועים שאינני יודעת כיצד לנהוג וכיצד להתייחס!קרן09/07/2016
אני בהריון חודש שמיני. אירוע ראשון: הגעתי לקניון והרגשתי דקירה ביד ולא התייחסתי. נעצרתי רגע בכספומט וראיתי אדם מוזר לידי..הוא החל ללכת. אחרי רגע הלכתי אחריו וראיתי טיפות דם לאורך כל האיזור שהוא הלך..נכנסתי ללחץ ושכחתי מהדקירה שהרגשתי. שחזרתי הביתה התקלחתי ופתאום לאחר מכן ראיתי נקודה דמית שהמשיכה לדמם גם אחרי המקלחת. נכנסתי להיסטריה וחשבתי אולי הוא דקר אותי במכוון במזרק. והיה לי אירוע נוסף שגם עמדתי בדוכן עמד מישהו מוזר מאחורי והרגשתי דקירה ולא התייחסתי ושוב הגעתי הביתה והתקלחתי וראיתי שןב במקום אחר נקודה דמית. יכול להיות שדם נזל והמים שטפו את זה ונשארו נקודות דמיות. אם דקרו אותי במכוון במזרק, האם כך אפשר להידבק באיידס? האם עלפי נסיונכם עלי לחשוש? האם אפשר להידבק באופן שכזה? אנא תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוביה
דני13/07/2016שלום לך,
נראה על פניו שאת היסטרית שלא לצורך וחבל, את פוגעת בעצמך ובהריון שאת אמורה להנות ממנו..
קחי את עצמך בידיים או אולי למפגש אחד או שניים עם פסיכולוג.
אני אמנם לא רופא אבל נראה לי שאת בפארנויה שלא לצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 אירועים שאינני יודעת כיצד לנהוג וכיצד להתייחס! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/07/2016הסיפור נשמע הזוי
לא סביר שנדקרת
לא נותנים טיפול מונע על סיפור כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יקרה בקשר לתגובתך בבקשה עזרה
קרן14/07/2016מזאת אומרת לא סביר שנדקרתי? הרגשתי דקירה וראיתי נקודה אדומה מדממת. אני לא מדמיינת או ממציאה. טיפול מונע כבר אין סיכוי עברו מעל שבועיים. אבל במידה וכן בעיקר עלפי המקרה הראשון האם הסיכוי גבוה להדבקה באיידס או בהפטטיס? האם עלי להיות רגועה או להילחץ? האם יש סיכוי גבוה להדבקה באיידס או הפטטיס במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ
דני24/07/2016ענתה לך הרופאה שאין סיכוי להדבקה בצורה הזאת.
אם את בכל זאת מעוניינת ורוצה להיות בלחץ אז גם זה בסדר. תמתיני לתקופה של שלושה שבועות ולאחר מכן תעשי בדיקה.
אם חיובי=הלחץ היה במקום.
אם שלילי= הלחץ לא היה במקום(מה שסביר)
בכל מקרה ברור שתחפשי את הפעם הבאה כדי להיות בלחץ.
העיקר הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)