מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטות ליפמה מוגדלות בתחנות הצוואר ובמישור התת ליסטיעמר26/07/2016
ד"ר שלום
הנני נשא מזה שנה מטופל ב TRIUMEQ חודשים וחצי ( לפני טופלתי במשך 8 חודשים בטורבדה וטיויקי )
עשית US תירואיד /צוואר
התוצאה :
אונות של בלוטת התריס תקינם ללא ממצאים פוקלים .
בלוטות רוק תת תסיות ובנות האוזן -ללא ממצא .
אך :
בתחנות הצוואר הודגמו שרשאות בלוטות לימפה תגובתיות בגדלים שונים .
במישור תת לסתי ימיני בלוטות לימפה גדולות עד 0.6*2.7 חלקן עם סונוס
האם יש קשר לטיפול או לנשאות ?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה בלבד נשא ???
אני30/07/2016שלום -אם ניתן שאלה אליך האם נדבקת לפני שנה או גלית שאתה נשא לפני שנה עקב מחלה או מצב ?אולי נדבקת לפני המון שנים .אני נדבקתי כמעט בוודאות לפני 17 חודש אבל לא מקבלת טיפול ונמצאת במעקב והרופא אומר לי שהעומס הנגיפי נמוך ולא צריך לקחת תרופות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת טיפול
עמר30/07/2016היי
נשא בדיוק שנה .
לדעתי ולדעת מחקרים ומאמרים שקראתי כדאי לך להתייעץ עם רופא נוסף .
היום לאחר מחקרים הגיעו למסקנה שיש להתחיל בטיפול כמה שיותר מהר !!! יותר טוב !!!
העומס הנגיפי שלי תוך חודש כבר בלתי מזוהה בדם .
הטיפול כדור אחד ללא כל תופעות לוואי .
ממליץ לך בחום לפנות לרופא אחר ולקבל יעוץ נוסף !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)