שכבתי עם זונת רחוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכבתי עם זונת רחוב
    נשוי חושש
    07/09/2016

שלום רב,
    בתאריך 7/8/16 עשיתי טעות איומה שאני מצטער עליה ובא לי למות- שכבתי עם נערה עובדת ברחוב.
    בתחילת האקט היא מצצה לי ללא קונדום בעיקר את אזור האשכים, לאחר מכן שכבנו **עם קונדום** לקראת הסוף ממש לפני הגמירה הרגשתי שהקונדום נקרע ומיד יצאתי, ניקיתי את עצמי טוב טוב ובבית התקלחתי.
    יש לציין שהבחורה הייתה נראית כמזריקת סמים.
    לא הלכתי למיון תוך 72 שעות לנסות ולקבל טיפול מונע, כי קראתי על זה רק כעבור כמה ימים.
    מה הסיכויים שנדבקתי? האם זה שאני נימול באמת מקטין את הסיכויים?
    היום עבר חודש (31 ימים) מאותו מקרה.
    האם אפשר כבר ללכת להיבדק? האם לחכות עוד? האם התוצאות שיתקבלו אמינות?
    אני מפחד מאוד שנדבקתי, מאותו מקרה אני שוכב עם אישתי כרגיל אך גומר בחוץ אבל היא לוחצת עליי שנכנס כבר להריון, אני בחרדה גדולה ולא יודע מה לעשות. :(
    אני כבר רוצה להיות אחרי הבדיקה ולדעת מה המצב שלי.
    מה יהיה אם נדבקתי? איך אחיה? מה אגיד לאישתי ולמשפחה?
    בבקשה תענו לי בהקדם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכבתי עם זונת רחוב

הוספת תגובה

• טמבל

דני
    08/09/2016

קודם כל חוץ מלהגיד לך את האמת בפנים שאתה חמור גדול אין הרבה מה להגיד.

כל המחלות האפשריות קיימות בפוטנציה אצלך בין הרגליים כמו גם ככל הנראה אצל אישתך שלא אשמה בכלום ואתה שוכב איתה בלי אמצעי מניעה למרות שאתה פצצה מהלכת.

אני מקווה מאוד בשביל אישתך שלא נדבקת ולא הדבקת אותה...

לגבי חלון הזמן נראה לי שאתה יכול כבר להיבדק, לך למרפאת לווינסקי עושים שם בדיקות אנונימיות ובחינם של כלל המחלות ויפה שעה אחת קודם.לגבי הבושה מהמשפחה באמת יש לך על מה להתבייש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו