בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה
    שרון
    19/05/2008

היי, שוב, בקשר לחבר ההוא דיברתי איתו והוא נבדק והוא בסדר, אני ממש מפחדת אולי זאת פוביה כי כבר שנים אני סובלת מהפוביה הזו ועד שאני משכנעת את עצמי לעשות בדיקה עובר הרבה זמן, אבל עכשיו אני הכי פוחדת למרות שאין לי סיבה הגיונית, גם מבחינת הבדיקת דם שעשו לי בבית חולים וממש לא ראיתי אם האחות לקחה מחט חדשה, לא הסתכלתי(זה היה לפני 5 שנים) ובחוץ היתה אישה אפריקאית שאני לא יודעת אם היא גם עברה בדיקת דם,בנוסף לכל זה גם התחלתי לדמיין שאולי מישהו תקף אותי וסימם אותי ללא ידיעתי ,כי אני מאד אחראית לא הייתי עם הרבה בני זוג ואני לא בוגדת בבעלי, אני יודעת שזה נשמע ממש הזוי אבל הפחדים שלי הם אמיתיים וממש קשה לי לקחת את עצמי לעשות בדיקה, אני לא מצליחה לאכול כלום ולישון וככל שאני קוראת יותר באינטרנט אני יותר בחרדה, האם רוב הסיכויים שאם בעלי עשה אז גם אני בסדר<בבקשה תעזרי לי אני יודעת שאני נשמעת ממש פסיכית..אבל אני חייבת תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה

הוספת תגובה

• עצה ידידותית

א
    19/05/2008

הי שרון!
    מי כמוני מבין את החרדות שלך. אני לא רופא אך אם תלכי לשאלות קודמות תביני שגם אני הייתי במצבך.
    אני גם בהריון וזהו ההריון הראשון שלי.
    סבלתי מחרדות לא נורמליות החל מהחודש השישי ועד לא מזמן.
    אני יכולה להגיד לך דבר אחד: אין כמו בדיקה. את לא תוכלי להתפטר מהפוביה הזו בלי לבצע בדיקה.
    הרי יש מקרים שגם אחרי הבדיקה ממשיכים לחיות בחרדה.
    אני עשיתי בדיקה אחרי כמה חודשים של חרדות וסבל. הרי לא רק את סובלת מזה גם בעלך סובל מזה ובטח גם ילד ותינוק בבטן.
    אני ביצעתי בדיקה מהירה על מנת לא לחכות לתשובה הרבה זמן כי הייתי על סף התמוטטות עצבים.
    לאחר מכן קיבלתי תוצאה של בדקית אימות מקפלן. והל בסדר!!! מאז אני רגועה ויכולה להקדיש את כל כולי להריון ולתינוק שאנו מצפים.
    תעשי בדיקה כמה שיותר מהר בשביל השקט הנפשי שלך ושל בן זוגך.
    מאחלת לך המון בהצלחה ולעדה קלה כמובן. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרוני היקרה

אנונימי
    19/05/2008

יש לי שאלה אלייך:

האם היית מסוגלת לחוות מגרנה קשה בלי לקחת אופטלגין או אדקס? אני חושב שלא

אני גם חושב שהחרדות והמתח שלך הם אפילו יותר ממגרנה נוראית

אז בואי נמשיל את החרדות למגרנה ואת בדיקת האיידס הכה פשוטה לכדור אדוויל - לכי ותעשי את זה

יכול מאוד להיות שגם השינויים הנפשיים וההורמונלים שאת חווה בהריון משפיעים על המחשבה שלך אבל אל תתני לעצמך לשקוע - גשי אם בעלך קבלי תשובה שלילית ויאללה - תחשבי על שם לילד הבריא והמהמם שיוולד לך.

אני מאחל לך רק טוב ממי ,

אנונימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו