מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כן חיזרו אלי בהקדם בבקשהמורן15/10/2016
מאוד מורכב חייבת להיות רגועה כבר כמה ימים לא ישנה... גילו לי טריכומונס בדיוק בכמה שניות בודדות שזה היה בפנים .אני לא קיימתי הרבה יחסי מין בחיי ולא הבנתי מה נפל עלי. קיבלתי פרוטוציד לקחת 4 בפעם אחת.זה פחות מטריד אותי מהמחשבה שיכול לי להיות לי איידס!!! יש קשר לטריכומונס ולhiv? פוחדת מאוד כי אם נדבקתי מכמה שניות אז העניין האחר מאוד מלחיץ אותיייי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגע ביחסי מין
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016אם קיימת יחסי מין ללא קונדום את עלולה להידבק בנגיף ה HIV גם אם המגע היה קצר. תיבדקי !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי ... תודה ;)
מורן19/10/2016אני מבינה שתמיד צריך להיבדק, השאלה שלי היא אחרת. האם למי שנדבק בטריכומונס בדרך מהירה מאוד יכול להידבק באופן כזה מהיר גם בhiv?! ואם הגבר הדביק אותי בטריכומונס זה אומר שיש לו את הנגיף?! הרי טריכומונס זו מחלת מין בפני עצמה . דרך אגב , לקחתי עת הכדורים כבר 3 ימין שאין לי את התופעה בנרתיק:) לגבי העניין האחר אני פוחדת לבצע בדיקת גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה ביחסי מין
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2016ברור שהעובדה שיש לו טריכומינס אינה מעידה על מחלת מין אחרת
בלי בדיקה ל HIV לא תדעי אם נדבקת וטובה שעה אחת קודם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)