כן חיזרו אלי בהקדם בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן חיזרו אלי בהקדם בבקשה
    מורן
    15/10/2016

מאוד מורכב חייבת להיות רגועה כבר כמה ימים לא ישנה... גילו לי טריכומונס בדיוק בכמה שניות בודדות שזה היה בפנים .אני לא קיימתי הרבה יחסי מין בחיי ולא הבנתי מה נפל עלי. קיבלתי פרוטוציד לקחת 4 בפעם אחת.זה פחות מטריד אותי מהמחשבה שיכול לי להיות לי איידס!!! יש קשר לטריכומונס ולhiv? פוחדת מאוד כי אם נדבקתי מכמה שניות אז העניין האחר מאוד מלחיץ אותיייי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כן חיזרו אלי בהקדם בבקשה

הוספת תגובה

• מגע ביחסי מין

ד``ר מרגלית לורבר
    19/10/2016

אם קיימת יחסי מין ללא קונדום את עלולה להידבק בנגיף ה HIV גם אם המגע היה קצר. תיבדקי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי ... תודה ;)

מורן
    19/10/2016

אני מבינה שתמיד צריך להיבדק, השאלה שלי היא אחרת. האם למי שנדבק בטריכומונס בדרך מהירה מאוד יכול להידבק באופן כזה מהיר גם בhiv?! ואם הגבר הדביק אותי בטריכומונס זה אומר שיש לו את הנגיף?! הרי טריכומונס זו מחלת מין בפני עצמה . דרך אגב , לקחתי עת הכדורים כבר 3 ימין שאין לי את התופעה בנרתיק:) לגבי העניין האחר אני פוחדת לבצע בדיקת גם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה ביחסי מין

ד``ר מרגלית לורבר
    19/10/2016

ברור שהעובדה שיש לו טריכומינס אינה מעידה על מחלת מין אחרת
    בלי בדיקה ל HIV לא תדעי אם נדבקת וטובה שעה אחת קודם!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו