בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה
    שרון
    19/05/2008

ד"ר ננסי היקרה- אני הולכת מחר לעשות בדיקה, בכל זאת רציתי לשאול לגבי הבדיקת דם שעשו לי שנערכה לפני 5 שנים בתל השומר שאני לא ראיתי עם האחות לקחה מחט חדשה והיתה גם סייעת ששאלה אותה מי יעשה את הבדיקה אני או את? סייעת יכולה לעשות בדיקה? האחות אמרה שהיא תעשה הכינה את הדברים אבל לא ראיתי אם היא לקחה את החדש, יכול להיות שהסיעת עשתה בדיקה לפני כן ולא זרקה מחט? כי היא התנהגה ממש מוזר אח"כ,אפשר מבחינה טכנית להשתמש במחט פעמיים? או האם רואים על המחט סימני דם או שהיא לא שואבת? אני ממש בשיא הלחץ עכשיו כי לפני היתה מישהי אפריקאית, לא ראיתי עם עשו לה בדיקת דם אני רק זוכרת שהיא נכנסה לרופא אחרי. האם רק הרופא מאשר לאחות לעשות בדיקת דם? ובזאת תמו שאלותי, תעני לי בבקשה כדי שאוכל ללכת יותר ברוגע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה

הוספת תגובה

• לכי ברוגע

ד''ר ננסי אגמון לוין
    19/05/2008

לא נדבקת מבדיקת דם - היום כמעט ולא ניתן להשתמש במחט פעמיים - אלא אם זה נעשה בכוונה תחילה.
    לא נדבקת מבדיקת הדם !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו