מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בירור לגבי מצב של הידבקותאנונימי28/11/2016
לפני יותר משנה עשיתי טעות וקיימתי יחסי מין לא מוגנים עם אותו בן אדם כמה פעמים. קראתי שאם נדבקים אז כמה ימים אחרי ההידבקות הנדבק חולה במה שנראה כמו שפעת. אני הייתי חולה במה שנראה כמו שפעת חמישה חודשים אחרי.
אני מתה מפחד ללכת ולהידבק, מפחדת שהתשובה חיובית. אם הייתי נדבקת האם השפעת הייתה אמורה להיות זמן קצר אחרי שנדבקתי או שגם חמישה חודשים אחרי ייתכן שהתסמינים יופיעו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי להיבדק
ד``ר מרגלית לורבר02/12/2016אי אפשר להימנע מבדיקת דם פשוטה
צאי מהפחד ומהסרטים שעוברים לך בראש
בלי בדיקה לא תדעי !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אירית08/12/2016אני ממש מבינה אותך, הייתי בסרט הזה חצי שנה. הפכתי את כל האינטרנט שגעתי את הרופאת המשפחה שלי.
עד שלפני כמה ימים הופיעה לי בחוות לימפה כואבת בעורף.
לא הצלחתי לישון ולאכול. לקחתי את עצמי וניגשתי למרפאה std בתל אביב. ביצעתי את הבדיקה, רבע שעה המתנה שנראתה כמו נצח, פס אחד בבדיקה והרופא שאומר שזה שלישי ואין שום דבר.
למרות שירד לי אבן מהלב חיכיתי לקבל ממנו הודעה עם תשובה סופית מאיכילוב. והיום קיבלתי את הודעה עם מספר בדיקה ותשובה שלילית.
אני עד עכשיו בסטרס קשה ובאמת פיזית לא מרגישה טוב, פשוט מותשת ומרגישה הרוסה. כל הגוף כואב, אופרת המשפחה אמרה שזוהי השפעה של מתח ממושך.
תגשי, תעשי בדיקה. אם תרצי פרטים על המרפאה, אשמח לתת לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)