יחסי מין ודם של מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין ודם של מחזור
    אליאב
    20/12/2016

שלום. קיימתי יחסי מין עם מישהי שאיני מכיר. היחסים היו ללא בגדים שלי ועם מכנס שלה,לא יודע אם היא הייתה עם תחתונים. היא הייתה במחזור ואני חיכחתי את איבר המין שלי על מכנסה. במהלך החיכוך הרגשתי שהיא רטובה בהתחלה לא הייה כלום וכשהמשכתי ראינו שהיא התלכלה מהמחזור אני חושש מאוד כי חיכתי את איבר המין שלי שם בדם עם פתח השופכה. ושנגעתי שם באיזור המדמם וגם אוננתי לעצמי תוך כדי.
    מצטער על התיאור המנומק אבל חושש מאוד מהידבקות בhiv?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין ודם של מחזור

הוספת תגובה

• למה לא עונים בפורום מה הטעם בפורם ללא מענה?

אליאב
    23/12/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי אפשרות הדבקה

ד``ר מרגלית לורבר
    23/12/2016

על פי התיאור שלך הסיכוי להדבקה נמוך מאד
    אין אף פעם אפס ולכן מציעה שתיבדק שבועיים אחרי הארוע ולאחריו עוד שלושה חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מרגלית

אליאב
    23/12/2016

יש לי בת זוג קבועה שאני אמור להיפגש איתה יום שבת בערב. האם לא כדאי לקיים יחסי מין בנתיים עד הבדיקה?
    תשובתך העלתה בי חשש נוראי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו