סימנים של שפעת לאחר קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים של שפעת לאחר קיום יחסי מין
    שני
    31/12/2016

היי, לפני שנתיים קיימתי יחסי מין עם בחור שהכרתי בארצות הברית ואחרי חודש בערך התחילו לי סימנים של שפעת..חום ובחילות (ללא פריחה) . נתנו לי אנטיביוטיקה שבקושי השפיעה ואחרי כמה ימים זה עבר. לפני שבועיים קיימתי יחסו מין עם בחור ללא קונדום ואחרי שבוע הופיעו לו סימנים של שפעת. אי ממש דואגת ואעשה את הבדיקה אבל כפי שזה נשמע נדבקתי והדבקתי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סימים להדבקה חריפה

ד``ר מרגלית לורבר
    12/01/2017

כן , לפי התיאור שלך יתכן שנדבקת וה״שפעת״ יכולה להיות ביטוי להדבקה ב HIV.
    לכי להיבדק בדחיפות !!! אם את נשאית את ממשיכה להדביק אחרים !!
    אפשר להיבדק בקופות חולים בתי חולים או בועד למלחמה באידס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה רופאה דרמטית

ניר
    13/01/2017

הרגת אותה...זה יכול להיות סתם שפעת....בכל מקרה תמיד לאחר מין לא מוגן מומלף ללכת להיבדק לאחר חודש וחצי מהמגע כדי להיות רגועים..ולהבא רק מין מוגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו חייבת להגיד שהכנסת אותי לפחדים איומים

שני
    21/01/2017

יכול להיות שזה נכון אבל מההודעה שלך אפשר להסיק שכבר נדבקתי. בכל מקרה תנסי להיות עדינה יותר עם המסקנות שלך כי גם אם זה נכון הדבר שהכי פחות מעניין אותי כרגע זה שאני אדביק אחרים כי כמובן שלא אעשה את זה יותר בידיעה שאולי נדבקתי בעצמי. יש בן אדם מאחורי המסך ולמילים יש השפעה. סתם שתדעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן

אירית
    28/01/2017

אולי הגישה של הרופאה באמת קצת קיצונית ואת זה אפשר להבין גם מהתגובות הקודמות שלה בפורום.
    אכן הייתי ממליצה לה לשקול מילים ולהסתכל 10 צעדים קדימה. אי אפשר לדעת מה מצבו הנפשי של השואל ומה יכולות להיות התוצאות של תגובות כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו